2777
2789
عنوان

نمی تونم اصلا درس بخونم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 59 پست
ان شاءالله به رشته مورد علاقه ات برسی❤😘 رشته مورد علاقه منم بود نمیدونم چقدر توش دودم بیارم

خوش به حالت

نمی ذارن دیگه قبول بشیم😭😭😭

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

نه عزیز دلم گریه واسه چی ❤️چرا نمیشه هیچ کاری نشد نداره قربونت برم🥲

نمی ذارن ترمیم کنیم چهل درصدم خراب شد😭

می گن پشت کنکوریایی که پارسال ترمیم کردن نمی تونن دیگه😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوش به حالتنمی ذارن دیگه قبول بشیم😭😭😭

من از ترس همین غیر قابل پیشبینی بودن شون انقدر خوندم که سال اول کار درآد😑 گفتم معلوم نیست هر سال چه نقشه ای میکشن

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

ناامید نباش فرصت ترمیمو میدن حتما پای پول در میان است اینا حقوق کارمندارم ندارن بدن

کاشمی بدن😭😭😭😭

اگر دیگه ندن بدبخت می شم😭

یعنی فقط دو درصد آزمون رو داری؟ 😢

فقط ۲درصد قبول میکنن

فکر کن خودت پاره کنی درسای سخت پزشکی بخونی ایا بشه یا نشه ولی دارم تلاش میکنم تست میزنم هر تستی بگی من دارم میزنم تو گوشی تو کتاب 

خدا قسم خورده از تو حرکت از من برکت

فقط ۲درصد قبول میکننفکر کن خودت پاره کنی درسای سخت پزشکی بخونی ایا بشه یا نشه ولی دارم تلاش میکنم تس ...

موفق باشی🫂

همینو بزن گوگل بزن قسمت فیلم ببین عالیه .

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

کاشمی بدن😭😭😭😭اگر دیگه ندن بدبخت می شم😭

گمون نکنم بدن.  ولی من امید داشتم که بدن.  

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛