2777
2789
عنوان

سزارین آدمو نابود میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 39 پست
دکتر گوارشم. رفتم فهمبدم سنگ صفرا عفونت معده کبد چرب دارم اما ناراختم چرا تو 9ماهی که عذاب کشیدم دکت ...

منم همین درد هارو دارم دکترم همش میگه طبیعیه منو بسته به قرص معده وای همچنان درد دارم 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو سن ۱۵ سالگیم سزارین شدممم کمرم داغونه یذره سرپا وایسم انگار کمرم میخواد بشکنه کمردردش برام مو ...

تو ۱۵ سالگی هرجور بزایی نابودی؛اخه سن زایمان نیست

پسرم ❤❤😍😍😘😘

من یساله سزارین شدم هیچ مشکلی ندارم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اون دکتر بنده خدا تو بارداری گفته طبیعیه دیگه بعد زایمانت کم کاری خودت بوده که تو 2 سال پیگیر نشدی ع ...

عزیزم متوجه ای چی میگم میگم دقیقا از فردای زایمانم درهای به شدت وحشتناکی اومد سراغم که الان بعد گذشت دوسال باهامه

کمر دردش بخاطر اون دارویی هست که برای بی‌حسی به کمر میزنن؟

اونا اصلا باعث کمردرد مداوم نمیشن 

این یه تصور غلطه 

تو دوره بارداری ، بخاطر افزایش وزن فشار زیادی رو کمر میاد که گاهی ممکنه درد مزمن ایجاد کنه 

بهتر یه MRI کمر بگیرن 

عزیزم متوجه ای چی میگم میگم دقیقا از فردای زایمانم درهای به شدت وحشتناکی اومد سراغم که الان بعد گذشت ...

خب این چه ربطی به سزارین و متخصص زنان داره ؟!!!

سر سزارین به معده یا کیسه صفرای شما چیکار دارن اخه ؟