2777
2789
عنوان

شوهرم عاشقم شد بیاید بگم رازش چیه به خصوص صاحب تاپیک پربازدید

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه به اون شوری شور نه به این بی نمکیتعادل نداریدچندبار تا طلاق رفتیدصد سال نمیخوام طرف اینطوری عاشقم ...

ببین به قول تو انقد سردو گرمم کرده دیگه واقعا دوسش ندارم. فقط چون دیگه با این زندگی کنار اومدم دارم زندگیمو میکنم. وگرنه خیلی روم تاثیر گذاشته و ازش زده شدم. دیگه عاشقم شده که شده. نوش دارو بعد مرگ سهراب؟ اینارو گفتم که یعنی از نظر من این چیزاست که مردو جذب میکنه و کاش از اول میدونستم جای اون همه اذیت کردن خودم همین روشو داشتم

خودش میگه بخاطر اینکه مثل دخترای دیگه لوس نیستی خشن ولی مهربونی و قابل اعتمادی

خب دیگه از اولشم باهم خوب اشنا شدید و خوب بودید. من همین که اومدم باهاش زندگی کنم فهمیدم دلش جای دیگه اس. چون دوست پسر قبلیم که عاشقش بودم لات و لوت بود و مادرم میخواست ازش دست بکشم هرکاری کرد که با شوهرم ازدواج کنم و بمونم باهاش

فک میکنم بی محلی برا هر مردی کارساز نیسـفقط برا یه مدل خاصیشون جذابه و جواب میدهدر کل باید رگ خواب ط ...

صد در صد حق با شماست، اما چیزی که برای همشون مهمه اینه که 24 ساعته بهشون نچسبیم