2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 267231 بازدید | 1910 پست
چی بگماز کجا بگم خواهر😭😭امروز تو دانشگاه پاشنه کفشم شکستآبرو نموند برام😂😂😭😭

تصور اینکه لنگان راه رفتی 😂😂

Tunnel Vision                                                                  با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم.

خوبه پس خجالت نکش اگه سختگیر نیستن اوکیه

فکر حتی ۱بار میخواستم داییمو صدا کنم که اسم رلمو گفتم یعنی ریدم به خودم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂 دبیرستان بودم دهم خواهرم دوازدهم.عقد خواهر دوستش بود و بعد از تعطیلی مدرسه میخواست بره.شیف صبح ...

راهنمایی بودم همیشه نقش مادر بزرگ جمع داشتم.الانم همونم.هر مراسمی من کارای اصلی رو بر عهده دارم.خود جوش.خلاصه.یکی از خانواده همکلاسی ام فوت شده بود.کل کلاس با هماهنگی مدرسه رفتیم خونه دوستم.اون موقع همه چادری بودن.و زمستون بود.رسیدیم و اونا هم تدارک دیده بودن.یکی یکی تسلیت گفتیم و رفتیم نشستیم.منم تو جمع گفتم خدا بیامرزه و غم آخرت باشه و ...یهو دیدم انگشت شصتم کامل از جوراب بیرونه.اصلا نتونستم خودمو کنترل کنم.پامو جمع کردم و چادر رو صورتم کشیدم صدای بلند خندیدم .همه زدن زیر گریه و گفتن فلانی خیییلی دلسوزه😀

ی سوتی از دوستم دوران نامزدیش 

من و دوستم کلا خیلی مثبت بودیم هیچی بلد نبودیم 

یهو دوستم نامزد میکنه بعد مدتی که رابطش با نامزدش خیلی عاشقانه میشه نامزدش بهش میگه بزار یبار ببوسمت دوستمم خیلی جدی میگفت نه ما عقد نیستیم بلاخره بعد ی هفته نامزده اصرار کرده میگه حداقل دستتو ببوسم بعد دوستمم قبول میکنه بعد نامزدش میگه وقتی اومدم خونتون موقع بدرقه باهام بیا تا تنها شدیم ببوسم خلاصه دوستم رفت ی دستکش پوشید به ی دستش و رفت بدرقش کرد میگه نامزدم وقتی دستمو با دستکش بهش دادم ببوسه اول ی نگاه عمیق بهم کرد بعدم بخاطر اینکه ناراحتم نکنه زود بوسید و رفت

فکر حتی ۱بار میخواستم داییمو صدا کنم که اسم رلمو گفتم یعنی ریدم به خودم

وای😂😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

راهنمایی بودم همیشه نقش مادر بزرگ جمع داشتم.الانم همونم.هر مراسمی من کارای اصلی رو بر عهده دارم.خود ...

دلسوووز😂😂😂😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

عقلم نمیرسید.کلی ذوق کردم😂😂

حق داشتی😂

ی سوتی از دوستم دوران نامزدیش من و دوستم کلا خیلی مثبت بودیم هیچی بلد نبودیم یهو دوستم نامزد میکنه ب ...

وااای🙈🤣🤣🤣🤣

چقد خندیدمممم 

بیچاره نامزدش چه حالی شده😂😂

هزاران بار چندتا ریزشو بگم خواستم بگم برو بچه گفتم بچو بره ،خواستم به فروشنده بگم موز گفتم موج تازه ...

خیلی خوبی😂😂بچو بره 

چی بگماز کجا بگم خواهر😭😭امروز تو دانشگاه پاشنه کفشم شکستآبرو نموند برام😂😂😭😭

مهم نباشه برات.مکه خودت خواستی.همین مورد چند بار برای خودم پیش اومد.تازه ازدواج کرده بودم.اون موقع همش پاشنه بلند میپوشیدم.با آقامون خیابون راه میرفتیم.ماشین نداشتیم.یهو پاشنه گفتم جدا شد.و با خون سردی برداشتم و کلی راه رفتم.جوری که پاشنه ام به زمین نرسه.تا رسیدیم مغازه کفش فروشی.تا چند وقت آقامون تعریف میکرد میگفت تو چطور راه میرفتی که کسی متوجه نشه