2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 265689 بازدید | 1888 پست
ما چندتا جاری هستیم... زیاد از این سوتیا میدیم.. سوتیامون میشه سوژه برا خنده خودمون

ای جاان😍چه خووب

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چنین مادری جیگره

ارههه بخداا😘

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

عقد بودیم طبقه بالای مامانم داشتیم نامزد بازی میکردیم خفنننن 😊که یهو خاهرم درو باز کرد اومد تو🙃!هن ...

ای وااای🙈😂خیلی بدههه 

خب وایسین خودمم بگم😂😂🙈یه بار رفتم داروخانه پدبهداشتی بخرم☺️😂حالم اصلا خوب نبود فروشنده یه پسر جو ...

واقعا فروشنده این جور چیزها خیلی باید تمرین کنند نخندن،با سوتی های ما

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
واقعا فروشنده این جور چیزها خیلی باید تمرین کنند نخندن،با سوتی های ما

اره واقعاا😂🤦‍♀️

چقد دلم میخاد ی دوست مسیحی داشته باشم 😍

عزیزم بیا من دوست تو😃

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

ی همسایه داشتیم پیرمرد مهربونی بود ب اسم حاج غلام. ..... پسرم خیلی دوستش داشت یبار داشت می‌گفت انشالله بردار دار بشم گفتم اسمشو چی دوست داری بزاری گفت حاج غلام   

ی همسایه داشتیم پیرمرد مهربونی بود ب اسم حاج غلام. ..... پسرم خیلی دوستش داشت یبار داشت می‌گفت انشال ...

الهیی عزیزممم😂😂😂💜

معلم پسرم زنگ زده بود حال پسرم که مریض بود رو بپرسه منم گفتم خیلی تحویلش بگیرم و تشکر کنم و اینا

خواستم بگم من خیلی خوشحالم که خدا شما رو سر راه ما قرار داد

گفتم من خیلی خوشحالم که خدا سر شما رو

یعنی خیلی خوشحالم که خدا سر ما رو تو راه شما قرار داد

یعنی شما رو تو سر ما قرار داد 

یعنی هر کار میکردم نمیتونستم بگم خدا کیو سر راه کی قرار داد این وسط

دیگه خودم پوکیدم از خنده و هی تلاش میکردم جمعش کنم هر کاری میکردم جمله درست نمیشد.معلم هم بنده خدا یکم منتظر موند ببینه چی میخوام بگم دید ناتوانم بحثو عوض کرد! قطع که کردم دیدم شوهرم افتاده گوشه خونه فقط از خنده میپیچه به خودش تا یه ساعت ما فقط میخندیدیم 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
معلم پسرم زنگ زده بود حال پسرم که مریض بود رو بپرسه منم گفتم خیلی تحویلش بگیرم و تشکر کنم و ایناخواس ...

چه معلم مهربونی

وااای خدا نکشتت😂😂😂😂😂😂

منم کلی ازت خندیدمم😂😂😂

خدا شما رو تو سر ما قرار داد 😂🤭🤭

من اسنپ کار میکنم یه بار مسافر سوار شد گفت خانم من هرکار میکنم اسنپم شارژ نمیشه شماره کارت بدید واریز کنم منم شماره کارتو دادم واریز کرد موقع پیاده شدن طبق عادت همیشگی به پروفایل نگاه کردم دیدم نوشته از مسافر پول دریافت کنید حالا مسافر پیاده شده رفته منم ماشینو گذاشتم بدو بدو رفتم دنبالش خانمه با تعجب نگام میکرد چی شده گفتم کرایتون خانمه فقط دستشو گذاشت رو سرش گفت مگه واریز نکردم خوبید ? یهو یادم اومد آب شدم از خجالت طرف هم خیلی آدم حسابی بود

اخ اخ یادم اومد همین چند وقت پیش تو مدرسه دخترم شهید آوردن طبقه بالا اول بهمون آش دادن دخترم آشش رو نخورد من دست گرفتم که بیارم بذارم توماشین که وقتی شهید میارن راحت زیارت کنم یهو تارسیدم جلو در شهید رسید دونفر آقا پیاده کردن و سه چهار تا خانمم رفتن زیر تابوت منم دیدم تعداد کمه منم رفتم حالا یه دستم آش چادرم یه وری افتاده بود زیرپام رو پله اول افتادم بقیه هم باهام اومدن که یکی از مردا اومد جای خالی رو پر کرد حسابی آبروم رفت فیلم برداری میکردن ایی چقدر حالم بد میشه یادش میفتم