2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 88425 بازدید | 682 پست
اره فقط اون شب نزاشت بیام خونه فکر کن جلوی رفیقام رفت برام بالش و پتو اورد گفت بفرما جایی که تا الان ...

وایییی وایییییی من جررررررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

رفیقاتو از کجا پیدا کردیییییییی

اگه رفیقام مث رفیقای تو نباشن که نیستن چیییی

چند سالت بود اون موقع؟ 😂😂😂

ساعت چند بود برگشتی خونه؟ 

میگیره از تو سرم درد🫡 چشام از گریه ورم کرد🥲💔
با یکی از اقوام بیرون بودیم عینکی هست دختره بعد پسره اومد تیکه بندازه گفت چشاتو گذاشتی پشت ویترین من ...

🤣🤣🤣🤣🤣

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم جلو در خونه همسایمون براشون نذری ببرمپسر همسایه که کراشم بود آیفون و برداشت ، خواستم بگم سلام ب ...

منی که همیشه میرم  بیرون آراسته ام

یکبار تو کل عمرم با لباس خیلی معمولی رفتم 

قیافه ام خسته بود مث کف خون بالا آورده ها 

همونجا  رو یکی کراش زدم  🤦‍♀️🤣🤣🥲🥲🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
یه استادی داشتم خوشتیپ بود یه ذره اهل شوخی هم بود منم خیلی جدی بودم و خجالتی.دوران دانشگامونیه بار س ...

🤣🤣🤣🤣🤣

بانک رفتم گفتم یه فوش میدین! میخاستم بگم یه فیش میدین

🤣🤣🤣

نه بابا دیگه گوشی نداشتم ولی بعد دو سال که رفتم دانشگاه دیدمش دوباره رابطه مون شروع شد اون موقع دیگه ...

مامانت ی درخواست ب سازمان سیا بده  روهوا میزننش 

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
با همسرم رفتم سوپری همسرم یواش ی چیزی بهم گفت از شدت خنده خودم رو خیس کردم گند زدم توی سوپری در کل ه ...

اگه شوهرم مثل شما نباشه چی؟ 💔😂

اون موقع دوست بودین یا زنو شوهر؟ 

میگیره از تو سرم درد🫡 چشام از گریه ورم کرد🥲💔
ی بار رفتم خونه جاری رفتم لباس عوض کنم تو مرحله شلوار بودم ک دخترجاری م ک ۴ ساله بود وارد شد منو دید ...

شما چرا همه سوتی هاتون حول محور عریانی میچرخه..نه تو سوتی بالاتر حرف مادرهمسرتون جالب و خنده دار بود بلکه جا داشت قطع رابطه کنید نه اینکه به عنوان طنز ازش یاد کنید و خودتونم بخندین.چون رسما تحقیرتون کرد. نه این یکی سوتی که واکنش برادرشوهراتون نسبت به حرف بچه خیلی نانجیب بود..بازم خنده دار نبود فقط ناراحت کننده بود.کاش قبل وصلت از نظر اخلاقیات و حجب و حیا و عفت کلام خانواده همسرتونو یه سبک سنگین و تحقیق میکردین.تعریف هم نکنید جایی چون شاید ناپخته و کم سن هستین و به چشم طنز بهش نگاه می‌کنید اما در واقع هردو سوتی، توهین و تحقیر شاست.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است