2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 78304 بازدید | 668 پست

چار پنج سال پیش بود معلممون زنگ زد من شمارشو نداشتم فکر کردم یکی از دوستامه شروع کردم فحش دادن:)))

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالها پیش  پسر خالم برا دوست دخترش نامه نوشته بود  تا  موقع مدرسه رفتن  تو راه بده بهش اشتباهی تو جیب کت پدرش گذاشته بود و صبح پدر ش سر صبحانه نامه رو خوند می گفت بیایید ببینید پسرم برام چیا نوشته 

با دوستم روی نمیکت توی حیاط مدرسه نشسته بودیم که بچه ها تعطیل شن یهو دوستم بلند شد مانتوش گیر کرد به دسته صندلی جر خورد اومدم بگم وای مانتوت پاره شد گفتم وای پاره شدی

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
با دوستم روی نمیکت توی حیاط مدرسه نشسته بودیم که بچه ها تعطیل شن یهو دوستم بلند شد مانتوش گیر کرد به ...

دوستم تعریف میکرد میگف رفته بودیم بیرون با خاهر زاده ام یه خانومه رو ابن صندلی تا شو های پارچه ای نشسته بود داشتیم صحبت می‌کردیم صندلی پاره شد خانومه افتاد میگف خواهر زادمم لا شوق میگف خاله خاله پاری شدی ؟؟؟ میگف خانمه ام گفته اره خاله بدجور 🤣😂

به امید فردایی روشن 🌾🕊️

ذهنم درگیرسیم کارتم بود بعدهنزفریم هم سوخته بودرفتم گوشی فروشی گفتم ببخشیداقاهنزفری ایرانسل دارید؟(منظدرم سامسونگ بود)طرف سرش پایین اخم کرده بودتااینوگفتم سرشواوردبالاهمچین میخندید😂

یباردیگم چسب اهن لازم داشتم رفتم لوازم تحریر🤣🤣اقاهه میگفت خانم بایدبری ابزارفروشی

ازسال۹۳پیامارومیخوندم ولی کاربری نداشتم سال۹۸اومدم ولی سال۱۴۰۰تعلیق شدم مگه چی گفتم؟😶‍🌫️🤔خودمم نمیدونم🤷‍♀️حساب قبلیم خواهرلاکپشتهای نینجابودم نمیدونم کسی یادش هست یان

سوتی جدیدم یادمه  رفته بودم از مغازه لوازم آرایشی صابون ابرو بخرم بعدش چون قبلا از همون مارک خریده بودم ولی فیک بود به رنگ قرمز وقتی میزدم به ابرو ابرو قرمز میشد و شکرک میزد پسره گفت اصله و اگه مشکلی داشت برگردون اه سه بار تکرار کردم اگه اونطوری باشه میارم بهت میدم