2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 106843 بازدید | 698 پست

پیام یکی رو از گروه اومدم برای دوستم بفرستم

فرستادم دوباره به همون گروه😐 فحششم دادم فحش‌بد

بعد خودممم نفهمیدم خودممممک نفهمیدم 

فرداشششش بهم گفتن 

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یبار رفتم لوازم التحریری گفتم ببخشید تخته شاشی دارین(تخته شاسی) بدبخت فقد نگام میکرد هیچی نمیگفتتتتت ...

😂💔

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)
خب وایسین خودمم بگم😂😂🙈یه بار رفتم داروخانه پدبهداشتی بخرم☺️😂حالم اصلا خوب نبود فروشنده یه پسر جو ...

یاخدا😂😂😂

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)

من خدای سوتیم الان نمی دونم چرا مغزم قفله 

ولی یکیش این بود اومدم برای راننده سرویس پسرم آدرس خونمون و بفرستم 

آدرس خونه ما کوی پردیس 

لعنتی تو موبایل ی ، س کنار همه سرکار بودم شلوغ با عجله پیامک دادم  کوی رو بجای ی ، س گذاشتم 🤦‍♀️😭😆

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

اخریش این بود رفته بودم مراسم یکی بعد حلوا میپختن گفتن کمک بده ی چیزی زیاد شد. من گفتم این حیفه بذارید برای دفعه بعدی (یعنی مراسم بعدی) 

یکی برگشت گفت دلت میخواد کدوم یکی مون بمیریم😂🤦🏻‍♀️

وااااااای🤣🤣🤣🤣اسم خواستگاری اومد چند سال پیش یه خواستگار اومده بود برای آبجیممنم توی اتاق بودم و ...

وای چقدر خندیدم خیلی خوب تعریف کردی 😂😂😂

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست