2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 64841 بازدید | 539 پست

از طرف مدرسه با چند تا مدرسه  دیگه با قطار رفته بودیم اردو تو راه برگشت خیلی عجله ای سوار شدم به شماره کوپه دقت نکردم .تا اینکه واسه دستشویی بیرون اومدم وقتی میخواستم برگردم هی نگاه کوپه ها میکردم نمیتونستم کوپه خودمون پیدا کنم ... همشون دراشون بسته بود بین چندتاشون شک داشتم واسه همین تصمیم گرفتم دلم رو بزنم به دریا و دریک کدوم رو باز کنم تا در رو باز کردم یهو پنج شیش تا سر به سمت من برگشت اینجوری بود همه داشتن صحبت میکردن یهو با دیدن من ساکت شدن  و با تعجب بهم زل زده بودن یه لبخند زدم و گفتم ببخشید اشتباه شده و سریع در رو بستم دوباره چند قدم رفتم جلو چند قدم اومدم عقب به شماره ها نگاه کردم و یه در دیگه رو باز کردم که دیدم دوباره همونان 😭 ایندفعه چیزی نگفتم و قبل از اینکه چیزی بگن در بستم و فرار کردم آخرش اینقدر تو راهرو موندم تا یکی از دوستام از تو کوپه بیرون اومد حالا اونا هم نگرانم شده بودن و میخواستن بیان دنبالم بگردن  چون به گوشیم  که زنگ میزدن گوشیم داخل کوپه زنگ میخورده 

یبار رفته بودیم بیرون باشوهرم بعد رفتیم یه مغازه شلوغ یجا حواسم پرت شد خواستم کارت بگیرم از شوهرم رف ...

ممددد😂😂😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزمم😂😂😂فداای تو ممنون میشم

@ازسارابپرس    خوبی خواهر؟ 

میگم دوستم هرکاری میکنه نمیتونه کسی رو تگ کنه میتونی یادش بدی چطور تگ کنه...

تنکیو بیب

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

همسایمون قدیم کشک محلی درست میکرد گلوله میکرد میزاشت رو بوم مادرمم همین کار میکرد 

من بچه بودم میرفتم رو بوم که بوما قدیم به هم وصل بود کشک هارو می‌خوردم دزدکی بعد همسایمون میومد خونه ما میگفت گربه کشک های منو خورده بعد مادرمم تایید میکرد برا منم خورده 

منم ریز ریز می‌خندیدم تا یک روز زن همسایه منو هین عملیات دید لوم داد مادرم تا شد با جارو نبتون زد منو ولی خب می ارزید 

از طرف مدرسه با چند تا مدرسه دیگه با قطار رفته بودیم اردو تو راه برگشت خیلی عجله ای سوار شدم به شما ...

قیافه اونا عالیییی بوده😂

سلام

برای تگ کردن   

🌈اول @ بنویسید.

🌈بعد نام‌کاربری رو بدون‌ فاصله از @ بنویسید.

🌈وقتی دو سه حرف را می نویسید لیستی براتون باز میشه روی اون اسم مد نظر بزنید‌ ⬅️ اگر اسم را پیدا نکردید چند حرف دیگر از اسم کاربریش رو بزنید بعد که اسمش را دیدید بزنید روی اسمش تا آبی بشه.

🌈بین هیچکدوم از حروف نام کاربری نباید فاصله باشه.

🌈بین نام کاربری و _ نباید فاصله باشه.

🌈بین نام کاربری و اعداد نباید فاصله باشه.

🌈اگر نام کاربری فارسی بود و خواستین عدد بنویسین اول کیبوردتون رو به انگلیسی دربیاورید و بعد اعداد رو بنویسید. 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اگر تگتون آبی نمیشه ⬅️ باید "متن پیشگو" تون را خاموش کنین.

🟥 لازم نیست مرورگر جدید نصب کنید. ❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید جدید (کیبورد) نصب کنید.❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید را به تنظیمات اولیه برگردانید.❌️

⬇️⬇️⬇️

از ۳ راه می تونین متن پیشگو را خاموش کنین:

راه اول:

🟧 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: صفحه کلید سامسونگ (کسانی که گوشی سامسونگ دارن)

🟩 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه دوم:

🟠 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: متن پیشگو

🟣 قسمت سایر موارد: متن پیشگو

🔵 بعد وارد صفحه کلید می شوید.

🟢 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه سوم:

⬅️ فرض کنین می خواهید به کسی پیام بدین: بزنین جایی که متن می نویسین.

⬅️ بعد تنظیمات را انتخاب کنین.

⬅️ حالا وارد صفحه کلید می شوید.

⬅️حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سوتی نیست ولی کوچیک بودم یه بار از این مهره های دسبند که خیلی کوچولو بودن رو خوردم دلیلم این بود چون ...

دلیل کاملا منطقی داشتی😂

ممددد😂😂😂

اره چنان بلند هم گفتم 😐ممدبیچاره

یبارم داشتم با گوشی حرف میزدم بعد یهو درخونمون زده شد دیدم فک و فامیل اومدنه خواستم بلند بگم سلام گفتم الووووو 

هی خواهر تپه نریده نذاشتم من

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

مثال:

برای تگ

اول ⬅️ @

بعد بدون فاصله ⬅️ niniyar_1

✅️ وقتی توی لیست دیدین بزنین روش تا آبی بشه بعد بفرستین.

_ ✅️

- ❌️

بابا بزرگم و به خاک سپردیم شب خونه ی ما مراسم بود و بچه های هیئت محل هم بودن همه پسر نو جوون و ۲۳ ۲۴ ...

اخیی خیلی حس بدیه🥲🥲😂عیب نداره بزرگ میشی یادت میره 

😆🤣🤣🤣🤣مثل اوجی @اوج_آسمان

اره دقیقا مثال اوجی رو گفتم🤣👶🏻