2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 103113 بازدید | 692 پست
منم تازه رفتم فاتحه برگشتنی دم آسانسور به آقاهه گفتم انشالله عروشی پسرت.س رو ش گفتم

وای 🤣🤣🤌منم یبار دوستم دیدم بیرون گفتم عه سلام محدثه شنیدم دومادتون فورت شده .بجا فوت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم استخر یه خانمه به من و چند تا خانم گفت من شیرجه میزنم شما من و بیارید بیرون زیاد بلد نیستم من دیدم داره دست و پا میزنه میخواستم هلش بدم بیرون هی دستم می‌رفت اونجاش خیلی چاق بود وقتی اومد بیرون می‌گفت نمی دونم کی بود من وتو آب انگشت میکرد

منم خجالت کشیدم جات🤭

نگو 😂🤦🏻‍♀️

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او می‌گوید . کوروش بزرگ🩵       پیانیست :)

اوخی😂

کلاس هفتم بودم تابستون.اون روز قرار بود کارنامه بگیرم.دامن پوشیده بودم از اونایی که گیره فلزی داره و زیپ به جای دکمه .خلاصه چادر سر کردم.خونه بابام خدا بیامرز اون موقع بر خیابون بود و پر رفت و آمد.از درب زدم بیرون و رسیدم سر خیابون اصلی.یهو دیدم نمیتونم قدم بردارم.دامنم افتاد مچ پام.تازه اون لحظه فهمیدم دمپایی پلاستیکی بزرگ آبی حیاط رو پوشیدم.خدا برای کسی پیش نیاره