2777
2789
عنوان

چطور میتونید کاری کنید شوهرتون دوستون داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 45 پست
بی پولی .گلایه .عصاب خوردی دغدغه فکری دعوا بحث

شما چند ساله اید ؟

اختلاف سنی تون بیش از ده ساله ؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۳ساله اختلافمن ۲۴

دلیل ازدواجتون چی بوده ؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من به نظرم این بستگی به خودمون داره

الان بخدا قسم من هیچی واسه شوهرم کم نمیزارم از هر نظری که فکر کنی یعنی تنها کاری که شوهرم انجام میده همین سرکار میره ۷صبح و ۸شب برمیگرده تعطیلات که تو خونه مشغول استراحت

تمام مسئولیتارو خودم گردن گرفتم که اشتباه ترین کار ممکن هست واسه زن

حتی متوجه نمیشه چجور پس انداز میکنم چجور همیشه یخچال خونش پره چجور رخت درست حسابی تن زنو بچشه حتی لباس تن خودشم من میخرم براش 

و اینا باعث میشه نادیده گرفته بشه آدم بشه مثل یه خدمتکار فقط

الان خواهرشوهر من حتی نواربهداشتیشو زنگ میزنه شوهرش براش بخره دختری که تو خونه پدرش تولد و سوپرایز نمیدونست چیه راه به راه سوپرایز میشه توسط شوهرش نمیدونست مسافرت چیه سالی سه بار سفر میره مدام به شوهرش میگه وام بردار یا بریم قسطی فلان وسیله رو بخریم 

واقعا من به این نتیجه رسیدم زن هرچی بی دست‌وپا تر باشه بهتره قدرشو بیشتر میدونن 

الان مادرشوهرمم همینه و شوهرش همیشه میگه این زن فرشتس تاج سره منه و سه دونگ خونه به اسمش کرده و کل حقوقشو هرماه میده بهش اصلا سوال جوابشم نمیکنه

بدبختی تو خونه پدر

حتما برید تراپیست کمک کنه

شما باید توی خودتون از قبل از ازدواج دنبال حل مسایل باشید 

نه اینکه بگید چکار کنم یه مرد پیدا بشه از من خوشش بیاد

این بدبخت تو بستر بیماری افتاده دایورت و سگ محل میکنه اقابعد این بره محبت کنه و ببینه چ انتظاراتی دا ...

اره واقعا منم متنفرم ازاینکه میگن تو به مرد محبت کن ببین چی میشه باور کنین به مرد هرچی بی محل تر باشید کلاس بزارید بیشتر میاد سمتتتون 

همش باید یه زن فکر خودش و حال خوب خودش باشه تا شوهره بیاد سمتش 

بخدا دارم میبینم که میگم

حتما برید تراپیست کمک کنهشما باید توی خودتون از قبل از ازدواج دنبال حل مسایل باشید نه اینکه بگید چکا ...

نگیاد مشاور .دلمو شکسته میگ من مسئولیتی در قبال تو بچه ندارم برو هرکار میخای بکن. یا هرچی بخایم میگ بمن چه

من به نظرم این بستگی به خودمون دارهالان بخدا قسم من هیچی واسه شوهرم کم نمیزارم از هر نظری که فکر کنی ...

واقعا راس میگی اره منم مسئولیتارو گردن گرفتم الان این بی مسئولیت بار امده

چرا فکر می‌کنین اگه از درد ناله کنین جذاب تر میشین؟ 

قوی باش

مردها در عین حالی که از لطافت زن لذت میبرن به همون اندازه هم از قوی بودنش لذت میبرن

6 سال زمان برده خراب شده 6 سال باید زمان بذاری درست بشه

به حرفهای خاله زنکی گوش نکن

چیز می هم به خوردش نده

روی عزت نفست کار کن

اول از همه خودت، خودت رو دوست داشته باش تا بتونی این حس رو منتقل کنی