من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دیوونگی من از تو بیشتره.. به یه چیزی فک میکنم اگه عطسه ی تکی بیاد میگم اینکار نمیشه و ولش میکنم... عطسه ی دوتایی بیاد میرم دنبالش... از صب تا شب منتظرم یکی عطسه کنه ببینم جفته یا فرد😭😭😐😐
این فکر اومد تو ذهنت حرص نخور که چرا این حرفو زدم چون دست خودت نبوده صلوات بگو ذهنتو اروم کن تو هروقت این حرفو میزنی واقعا انجام میشه؟نه فقط اعصاب خودتو داغون میکنی وگرنه دست تو نیست که سرت بیاد یا نه
این فکر اومد تو ذهنت حرص نخور که چرا این حرفو زدم چون دست خودت نبوده صلوات بگو ذهنتو اروم کن تو هروق ...
چرا قبل از مرگ عزیزم گفتم کاش منم مثل فلانی اینو دردو دیده بودم الان غم و دردشو میکشم تموم میشه ولی نمیتونم دارم دیوونه میشم خیلی وحشتناکه نبودش نیست و دیوانه شدم
طفل میگرید چو راه خانه را گم میکند چون نگریم من که صاحبخانه را گم کرده ام❤️🔥؟؟
چرا قبل از مرگ عزیزم گفتم کاش منم مثل فلانی اینو دردو دیده بودم الان غم و دردشو میکشم تموم میشه ولی ...
اتفاقی بوده و قسمتش خدا رحمتش کنه ولی دست تو نبوده که همه چیز دست خداست تو فقط با فکرت خودتو اذیت میکنی و حس گناه داری احساس گناه نداشته باش این حرف اومد تو ذهنت بهش بی محلی کن حواستو پرت کن سریع