2777
2789
وااااااای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ما انقد این برامون خنده دار بود که تا همین الان مونده رومون و با این لحن صحبت میکنیم😂😂😂

اون سال انقدر عنِ*شو در اورده بودن که این عکس نوشته باب شد😂❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کن 😂 تاپیک خونده میگه چرا بهت بی ادبی کردن

بگو بیا برو بزار باد بیاد 

آرزوهامون وقتی برآورده میشن که دیگه بدرد نمیخورن، مثل جوابایی که بعد دعوا به ذهنمون میرسه.

ما انقد این برامون خنده دار بود که تا همین الان مونده رومون و با این لحن صحبت میکنیم😂😂😂اون سال ان ...

قشنگ بود دمت گرم😂😂😂😂😂♥️

آرزوهامون وقتی برآورده میشن که دیگه بدرد نمیخورن، مثل جوابایی که بعد دعوا به ذهنمون میرسه.

بیخود بیارش اینجا تا درستش کنیم

اینقدر سرم درد میکنه حتی شیرینی هم حالمو بهتر نمیکنه

باشه روزای دیگه 

ناشناسم  https://daigo.ir/secret/3842278016              دلم💔نه عشق میخواهد ،نه دروغ های قشنگ💞نه ادعاهای بزرگ،نه بزرگ های پر ادعا!!! ❤دلم یک فنجان قهوه ی داغ☕ میخواهد و یک دوست👭 که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد🖤

عه مبینا بهتر شدی

سلام عزیزم اره فقط سرفه و سرگیجه دارم بقیش خوب شده 🤩 چند روزم هست مجازیم یکم استراحت کردم 😛😛😂 

راستی مریم تو رو ندیدم منااا

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

نمیدونم من دخالت نمیکنم😂 خودتون میدونید فقط گفتم بچت ول نکنی تو کوچه تنهایی🤣🤣🤣🤣

زری بچه داره مگه🤯

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

سلام عزیزم اره فقط سرفه و سرگیجه دارم بقیش خوب شده 🤩 چند روزم هست مجازیم یکم استراحت کردم 😛😛😂 را ...

سلام چه خوب که بهتری مجازی بهت ساخته😂 

هعی مبینا جان منو کسی ندیده که 🤣🤣

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

سلام خشکلم خوبی

سلام سوگولی خوبم تو چطوری😍

سلام چه خوب که بهتری مجازی بهت ساخته😂 هعی مبینا جان منو کسی ندیده که 🤣🤣

گمنامی؟! 🤣🤣

من تو ماشین نشستم مامانم رفته دکتر با زنداییم🙂🙂 هنوز نوبتشون نشده کلافه شدم🤐