2777
2789
عنوان

شب یلدا از رگ گردن به شما نزدیکتره 🍉🍉🍉🍡🍡😂

| مشاهده متن کامل بحث + 8161 بازدید | 1008 پست
بابا مگه شما نمیدونینن چرا برا همه تعجب میکنن .نمیبینین من بعضی وقتا لری صحبت میکنم کم؟؟؟ عهه جدی ال ...

عه پس بگو چرا اسم زن قوقولو اوردی  من راجب ترکی حرف میزدما تو منظورت لر بوده😃

اکیپ سوگلی های سایت#

بابا مگه شما نمیدونینن چرا برا همه تعجب میکنن .نمیبینین من بعضی وقتا لری صحبت میکنم کم؟؟؟ عهه جدی ال ...

کو به جمله بهم یاد بده😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جان پس مامان کوچولویی چهل سالت بشه آرمان یه جوان ۲۰ ساله است 😃

انشاالله 😁😁😁

البته  معلوم نی تا اونموقع  زندم یا نه😆

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

منم عکسایی که امروز گرفتم و بیرون بودم میذارم😍😍

عالی🌷🌷🌷

چرا چه قرصی قرصِ ماهم 😢

ااین چشه😭😭😭چرا اینجوری میکنه احمق

انشاالله 😁😁😁البته معلوم نی تا اونموقع زندم یا نه😆

برووو دیوونه تا اون موقع سه تا دیگه هم آوردی 

آرمان باران رادان شایان ماهان

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
قربونت برممم مرسیی ازت 😘نمیشه عوض کنم وگرنه حتما میکردم🥲

فدای سرت عزیزم 😘😘

راستش اصلا خوشحال نیستم که  باهام خوبی...  چون تو با همه خوبی           ناشناسم👈     https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000