2777
2789
عنوان

شب یلدا از رگ گردن به شما نزدیکتره 🍉🍉🍉🍡🍡😂

| مشاهده متن کامل بحث + 8384 بازدید | 1008 پست
ماهم تولد 3تا داریم شب یلدا😂 ولی میخایم فامیل شوهر خواهرم دعوت کنیم شاید فامیلا خودمونم دعوت کردیم

ما میریم پلاس میشیم خونه ی خواهرام

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

😂😂😂بذار بفهمه من کارگردانم نمیتونه منو فیلمم کنه

🤣🤣🤣😂😂😂

راستش اصلا خوشحال نیستم که  باهام خوبی...  چون تو با همه خوبی           ناشناسم👈     https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افرین رو حرف من حرف نزنیا ک دلخور میشم اووووکی سوگلی بودی سوگلی بمون تمام،💋🫂❤️

❤😍😂چشم ملکه مننننننن

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم مهم تر از مهارت نه گفتن آموزش بهداشت فردیه. وقتی بوی سگ بدی و مسواک نزنی و جوراباتو عوض نکنی و به جای حموم با عطر دوش بگیری اصلا لازم نیست تو موقعیت نه گفتن قرار بگیری.

😂😂😂😂نمیتونم ازتون دل بکنم بخدا@معدهعصبی10 @چرچیلم @اوج_آسمان @ملکه70 @زن_ممدقولیتنها1402 بلد ...

کره  ایجوری نگو تو عمه گیانی خودمی 😘😍😘😚😚  اینم ماچای خیس بجای شوهرت من بوست کردم 😁😁

اکیپ سوگلی های سایت#

چی چیو سرده بگو جامون تنگه خونه ای که همه دور هم جمع نیشن خودبخود گرم میشه 😡

من ک نمیشه بگم ن امین بایذ بگ

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

😂😂😂😂نمیتونم ازتون دل بکنم بخدا@معدهعصبی10 @چرچیلم @اوج_آسمان @ملکه70 @زن_ممدقولیتنها1402 بلد ...

جواب منو نمیدی دیوب🤔🤔🤔🤨🤨🤨🤨🤨

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

کره ایجوری نگو تو عمه گیانی خودمی 😘😍😘😚😚 اینم ماچای خیس بجای شوهرت من بوست کردم 😁😁

اوفففففف😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤گیان اراد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم مهم تر از مهارت نه گفتن آموزش بهداشت فردیه. وقتی بوی سگ بدی و مسواک نزنی و جوراباتو عوض نکنی و به جای حموم با عطر دوش بگیری اصلا لازم نیست تو موقعیت نه گفتن قرار بگیری.

نمیان چون اون خواهرش با شما خوب نیستن

اره مگ اون مخالفت کنه فقط

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

چیله قارپیزی دمنه یارپیزی گل تورکی دانیشاخ بولار بولمسینر 😁🤣🤣🤣🤣

یاخچی🤣🤣‌

یارپیز چوخ چوخ قشنگ بیرزاتدی

الانن قارپبزی آدامی اولدوررر😂✌️

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              
جواب منو نمیدی دیوب🤔🤔🤔🤨🤨🤨🤨🤨

😂😔شکر خوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نسلیم نشووووو😑🤣🤣😂

خب چیکار کنم خیلی سمجه😂😂

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              
دیوونه

😬😬😬😭😭😭بخدا که ندارمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40