2777
2789

مثبته

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمعنی

اره 

برو ازمایش خون بده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

ازاین واضحترمثبت ؟؟؟مبارکه گلم

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
فدای تو آجی میشه برام دعا کنی ؟من ۵سال بود تو حسرتش بودم😭خیلی دعام کن خیلییی

ای جااااانم عزیزم خداروشکر بخداخیلی خوشحال شدم الهی بحق علی اصغر صحیح و سالم بغل بگیری برو ازمایش تییتر بتابده حتما تگم کن بدووووو

بعدشم ی شام خوشمزه بپز ارایش توپ لباس گوگولی شوهرتو سورپرایزکن اخی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ای جااااانم عزیزم خداروشکر بخداخیلی خوشحال شدم الهی بحق علی اصغر صحیح و سالم بغل بگیری برو ازمایش تی ...

آجی من  آی وی اف کردم 13روز خوابیدم و استراحت مطلق بودم ب خاطر همین میگم برام خیلی دعا کن تا خدا ناامیدم نکنه دعای تو الان میگیره تو دوتانفسی 

ای جااااانم عزیزم خداروشکر بخداخیلی خوشحال شدم الهی بحق علی اصغر صحیح و سالم بغل بگیری برو ازمایش تی ...

۵سال هر سری بیبی میزدم همیشه ی خط بود آرزوم بود دو خط بیوفته و باردار باشم ایشالله بیبی چکم درست باشه  دلمون خوش بشه و نینیم بیاد بغل مامانش تو ۹ماه دیگه

آجی من آی وی اف کردم 13روز خوابیدم و استراحت مطلق بودم ب خاطر همین میگم برام خیلی دعا کن تا خدا ناا ...

ای خدا مطمعن باش نی نی تو صحیح و سالم بغل میگیری.

منم همین توراهیم با ای وی افه بعد ده سال مثبت شد تو ازمایشگاه بیمارستان دادمیزدم گریه میکردم ازته دل درکت میکنم.

تاسه ماهگی تامیتونی شیر موز خرما پای مرغ بخور خییییییلی واسه رشد قلب جنین تاثیر داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40