2777
2789
عنوان

نه نظرتون از الان شروع كنم ميتونم كنكور تجربي ٤٠٤ بدم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 39 پست
فقط ٤ درس اصلي بايد ترميم بزنم؟

نه هر کدوم که پایین باشه نمرت حالا بحث ترمیم هیچی حتی اگرم نخواستی میتونی ترمیم دوازدهم رو نری 

اما یازدهم رو باید همه درسارو امتحان بدی و سابقه ایجاد کنی دل بخواهی نیست ! متاسفانه قانون گ..وه امساله ! که همه باید توی یازدهم هم سوابق تحصیلی داشته باشند 

تازه این واسه ۱۴۰۴هست اگه بمونی سال بعد (کنکور۱۴۰۵)باید علاوه بر یازدهم دروس سال دهم هم  امتحان نهایی شرکت کنی 

بله چون سهمیه داری شانس خوبی داری بشین خوب برای نهایی ها بخون هم زودبازده تره هم تاثیرش۶۰ درصده

امتحان نهايي زمان ما اسون بود 

الانم همينطور؟ 

نمونه سوال بني هاشم هنوزم هست؟

لطفا درخواست دوستي نديد 🙏🏻  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه هر کدوم که پایین باشه نمرت حالا بحث ترمیم هیچی حتی اگرم نخواستی میتونی ترمیم دوازدهم رو نری اما ی ...

عههه خوب شد گفتي دمت گرم ثبت نام كنكور ٤٠٤ چه زماني؟ 

ترميم معدل كجا بايد برم؟

لطفا درخواست دوستي نديد 🙏🏻  
عههه خوب شد گفتي دمت گرم ثبت نام كنكور ٤٠٤ چه زماني؟ ترميم معدل كجا بايد برم؟

قربونت گلم 

عزیزم ثبت نام کنکور اردیبهشت الانه ولی کنکور تیرماه ثبت نامش اسفند و ایناس 

واسه ترمیم معدلم باید سایت آموزش و پرورش بری که اونم ثبت نامش اسفند یا فروردینه دقیقا معلوم نیس تاریخش 

چندتا کانال کنکور و مشاور و اینا تو تلگرام عضو شو که هروقت تاریخها رو اعلام کردن در جریان باشی و جانمونی

ببين مشكلم اينه نميدونم از كجا بايد شروع كنم اخه ميگن كنكور فقط خوندن نيست قلق داره بعد من حل مسئله ...

اره اینم هست 

بهت درخواست میدم آیدی تلگرام رو میفرستم واست یه چندتا برنامه برای شروع صفر یکی از مشاورهای کنکور گذاشتن رو بفرستم واست 

و هرکمکی بود تو درس خوندن میتونی روم حساب کنی♥️

امتحان نهايي زمان ما اسون بود الانم همينطور؟ نمونه سوال بني هاشم هنوزم هست؟

نه الان دیگه خیلی فرق کرده سخت تره

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

امتحان نهايي زمان ما اسون بود الانم همينطور؟ نمونه سوال بني هاشم هنوزم هست؟

اصلا قابل مقایسه نیست الان نهایت دو وسه نفر معدل ۲۰ داشته باشیم تو کل کشور انقد سخت شده🥲