2777
2789
عنوان

چالش تغییر سبک زندگی

55 بازدید | 9 پست

سلام..

من تصمیم گرفتم برای بهتر کردن زندگیم و ساختن آینده بهتر روی خودم کار کنم اگه شما هم این خواسته رو دارید و حس میکنید اونقدر که باید برای خودتون وقت نمیذارید و مثل خیلی از آدما درگیر سوشیال مدیا شدید و فقط انرژی منفی میگیرید ازتون میخوام در صورت تمایل به صورت گروهی هدف گذاری و چالش روزانه داشته باشیم و برای حال خوبمون تلاش کنیم..

لطفا این مطلب رو جدی بگیرید و حتی تنهایی هم که شده راهتون رو از خیلی آدمها جدا کنید قبل از اینکه دیر بشه و تمام انرژی منفی شون رو به شما هم انتقال بدن!

من نظرم اینه یه گروه یا کانال تلگرام بر اساس نظر شما تشکیل بدیم و همه کارهایی که لازم هست برای انجام دادن و عمومیت داره و مختص به فرد خاصی نیست راه اندازی کنیم و هر روز موظف به انجام تغییرات در زندگیمون باشیم ..

حس میکنم به صورت گروهی انگیزه بیشتری برای تغییر وجود داره و اینکه توی این جمع فقط و فقط در مورد چیزهای مثبت صحبت بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینقدر نت کنده ولی من یوتیوبرا و بلاگر های با حس و حال خوب فالو دارم و میبینمولی ق دارم کلی از زمانم ...

بله اینترنت منم کند بود سوئیچ کردم روی همراه اول از ایرانسل..😅

این مسیر رو  پر قدرت ادامه بدید..

در صورت علاقه بمونید و گروهی کنار هم تلاش کنیم👌

خیلی از چیزایی که تو زندگی داریم تجربه میکنیم نتیجه انتخاب های خود ماست..

کمی روی خودمون کار کنیم تا آینده بهتری رو رقم بزنیم..

جای خالیه ورزش،کتاب خوندن،رفتن به طبیعت و پیاده روی،تغذیه سالم،دوری از افراد سمی،هدف گذاری،شکر گذاری،خودسازی و خیلی چیزای دیگه تو زندگی خیلیامون مشهوده!!

خب شما چند تا از اون کارهارو مثال بزنید

بالا گفتم ..

+تصمیم به تغییر 

+ترسیم نقشه راه

+هدف گذاری

+ایجاد مسیر مشخص برای هر هدف

+اقدام 

+ثبات قدم و پشتکار

...

مهمترین مساله جدا شدن از الگوی مشخص و تکراری عامه مردم هستش که سخته..

احتمالا تنهاتر بشیم چون هرکسی قادر به انجام یک سری کارها برای بهتر کردن زندکیش نیست!

بالا گفتم ..+تصمیم به تغییر +ترسیم نقشه راه+هدف گذاری+ایجاد مسیر مشخص برای هر هدف+اقدام +ثبات قدم و ...

من موافق هستم واسه ی کانال داشتن توی تلگرام

اما خب احتمالا خیلی از خانوم ها نتونن بیان توی تلگرام و ترجیح بدن توی نیمیسایت انجام بدیم و خب جسارته ولی بخاطر جنسیتتون احتمالا تلگرام رو اشخاص زیادی نیان اما در هر صورت هر جا کانال یا گروهی زدید خوشحال میشم منو در جریان بذارید

دوم اینکه نکاتی که فرمودید خیلی کلی هستن مثلا هدف گزاری رو باید کوچولو تر کنیم میشه ژورنال نویسی و برنامه ریزی و گزارش دادن اینطوری اگه واضح تر بشه شاید بهتر بشه عملکرد

من موافق هستم واسه ی کانال داشتن توی تلگراماما خب احتمالا خیلی از خانوم ها نتونن بیان توی تلگرام و ت ...

ممنونم از نظر شما

بله حق با شماست و هرکس مشکلی نداشت میتونه تشریف بیاره 

ژورنال نویسی هم قطعا باید انجام بشه و یه امر شخصیه چون هرکس خواسته ها و اهدافش متفاوته از بقیه ..

من قصدم اینه هر مطلبی که عمومیت داره و بدرد همه میخوره رو پست بذارم تا همه انجام بدیم

من موافق هستم واسه ی کانال داشتن توی تلگراماما خب احتمالا خیلی از خانوم ها نتونن بیان توی تلگرام و ت ...

لطفا شما هم یه تاپیک مثل من بزنید و اطلاع رسانی کنید..

با یه جمع کوچیک هم بشه شروع کرد عالیه👌🌱