2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

277 بازدید | 23 پست

بهم میگه من هیچوقت تو رو مادر شوهرم حرفی نزدم 

حالا مشکلش چیه ؟ چون من جلوش سکوت نمیکنم ، محترمانه جوابشو میدم 

نمی‌دونم چرا خودشو با من مقایسه می‌کنه ، تو روستا بودی، سنی ازت گذشته، همین الانشم افکارت مثل ۵۰ ساله پیشه 

قدیما هیچکس جرات نداشت جواب بده یا جوری که دوست داشته زندگی کنه

هیچکس هم ندیدم به اندازه مادر شوهرم غیبت خانواده شوهرشو کنه 

دلم میخواد همه اینارو بهش بگم 

شما تا چه حد جواب مادر شوهرتونو میدین؟ 

اینم بگم من اصلا بی احترامی نمیکنم ، اما حرفی هم بزنه جوابش رو میدم ( مادر شوهرم آدم دورویی هستش، هر چی به من گفت ، به نفع خودش پشت سر من به شوهرم میگه )

من اصولا با شوهرم میرم و میام ک حرفی باشه اون جواب بده

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر همسر سابقم ی فرشته بود ک اشتباه اومده بود رو زمین و البته دختراش

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
منم دقیقا همین کارو میکنم شوهرم تا می‌ره بیرون یا کباب می‌کنه و ... شروع می‌کنه تا میاد ساکت میشه

خب رفت کباب کنه توام برو کنارش

ولی واس بیرون رفتن چاره نداری و جواب بده عیب نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
عجب آدمییه!اسی در جریان اتفاقای زندگیت هستم کم و بیشرابطه ات با شوهرت چطوره؟بهتر شده؟با برادر شوهرت ...

با شوهرم که خدا رو شکر خیلی خوب شد 

اما برادر شوهرم ‌و مادرش همچنان داستان دارن 

چند روز پیش مامانش گفت پسرم ازت ناراحته از دلش در بیار، چون تو دفعه پیش بهش سلام نکردی 

منم گفتم یادم نمیاد 

گفت آخه تو به عموشون گفتی که شوهرم ماشین داده به برادرش و الان تو دلشه 

منم گفتم آره گفتم ، لازم باشه بازم میگم 

چون شوهرم چیزهایی که بهم گفته بود بعد از ازدواج انجام نداد و هر چی هم میگفتم به حرفم گوش نمیداد

در ضمن به عموشون گفتم که ساکت نشست 

دیگه هیچی نگفت 

بعدش گفت من هیچوقت تو رو مادر شوهرم حرف نزدم

شوهرم میگه نیا چون داداشش می‌ره گفتش می ایسته

دیگه ی جوری کنار بیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40