2777
2789
عنوان

خواهرم میخواد ب زور طلاقمو بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 64 پست
ضعف نیست، طلاق سخته! من تجربه طلاقو دارم، طلاق عذابه! آخرش هم مجبور میشی دوباره ازدواج کنی و روز از ...

دقیقا از دوران بد طلاق میترسم مگر ن زندگی الانم ک جهنمه

ب امام حسین ب سید شهدا کابری خودم نیس ب جون مادر پدرم دروغ نمیگم داغ ببینم اگ دروغ بگم

خدا نکنه باشه ببخشید حالا ک قسم خوردی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب چکار کنم یه حامی ندارم پشتبانی ندارم

بروپیش خونوادت به هرحال تورو دورنمیندازن که

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
ضعف نیست، طلاق سخته! من تجربه طلاقو دارم، طلاق عذابه! آخرش هم مجبور میشی دوباره ازدواج کنی و روز از ...

خاله ی من جدا شد بعد ده سال الان حسرت اینو میخوره که چرا زودتر جدا نشد و اون همه عذاب کشید الان سرکار میره باشگاه میره به خودش میرسه کیف دنیارو میکنه. ما که هرکیو دیدیم تو فامیل و اشنا  جدا شده بهتر شده چه مرد چه زن 

دقیقا از دوران بد طلاق میترسم مگر ن زندگی الانم ک جهنمه

باید راه حلشو پیدا کنی! حتی ممکنه راه حلش این باشه که تا یه مدت قهر کنی بری خونه بابات!

من آدم میشناسم که شوهرشو تا پای امضای طلاق برد تا شوهره به خودش اومد! البته بعضی مردا این روشون جواب نمیده. خودت باید پیدا کنی

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

اره منم این زنای بی عرضه رو میبینم حالم از زن بودن خودم بهم میخوره و به شدت ضعف اعصاب میگیرم و خود خ ...

خب بنظر شما من چ گوهی بخورم وقتی ن حامی دارم ن پول

با این اوضاع بهتره خونه بابات باشی

الان مادرم زنگ زد گفت بیا خواهرم از ساعت هشت صبه هی میگه بیا ولی میدونم اینجا کسی نیس ذهنم راحت تره بخدا دیگ عصبی شدم

خاله ی من جدا شد بعد ده سال الان حسرت اینو میخوره که چرا زودتر جدا نشد و اون همه عذاب کشید الان سرکا ...

تظاهر میکنن اکثرا، تو باور نکن! نهایتا فقط ده درصد واقعا راضین! مطلقه ها پیشه هم دیگه صادق ترن، اینو یادت بمونه

دختر خاله من میگفت همیشه فکر میکرده دخترعمش از طلاقش خیلی راضیه، مخصوصا که خوده دخترعمش هم میگفته خیلی راضیم! اما وقتی دخترخالم طلاق گرفت، دخترعمش همه چیز رو بهش صادقانه گفت! حتی گفته بود از شوهرش خواسته به هم برگردن و شوهره قبول نکرده، گفته بوده که قرص ضد افسردگی مصرف میکنه و تا پای خودکشی هم رفته! دخترخالم و بقیه فامیلاش روحشون هم خبر نداشت از اینا و فکر میکردن خیلی راضیه

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟