2777
2789
عنوان

خواهرم میخواد ب زور طلاقمو بگیره

757 بازدید | 64 پست

دیشب خونه مادر پدرم بودیم سر یه چیز الکی شوهرم باهام قهر کرد کار همیشگیشه همه ام میدونن هی باهاش شوخب کردم اصن نگامم نمیکرد از خجالت نمیدونسم باید چکار کنم یهو گفتم عمتم شب یلدا فلانیو دعوت کرذها یهو گفت ب اونجای بچم جلو همه دیگ نمیدونسم باید چ گوهی بخورم پاشد رفت اتاق یه یک ساعتی گذشت گفتم برم ببینم چشه چرا ابنجوری گفت رفتم خیلی خیلی اروم گفتم چتع پس فقد همین هولم داد گفت برو بیرون تو مخی گفتم توخجالت نمیکشی منو سگ رو یخ میکنی دوباره هولم دادو هوار کشید مامان بابام زود اومدن اتاق فک کردن منو داره میزنه یهو تا اونارو دیگ یقه لباسشو پاره کرذ و هی داد میزد خواهرم گفت اگ امشب با این بری خودمو با قرص میکشم ولی من فضای خونه بابام بهم استرس میده هی حالم بدتر میشع 

ادامع تو کامنت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاشدم اومدم خونه خودم دیشب ساعت دوازده اینا از همون لحظه خواهرم یه دم میگ برگرد وسایلتم بیار نمیخام دیگ بمونی با اون الانم زنگ زده میگ اگ نیای دار مبزنمو خودمو

شوهرم خیلی بی پوله خیلی

شیش ماه بیکار بود درحد نون لواشم ما چیزی برا خوردن نداشتبم یک ساله ازدواج کردم واسه اینک کسی نفهمه هیچکسو نذاشتم بیاد خونم جاییم نرفتم ک از فقرمون کسی نفهمه جز نداری و بدبختی هیچی ندیدم ک ندیدم 

پاشدم اومدم خونه خودم دیشب ساعت دوازده اینا از همون لحظه خواهرم یه دم میگ برگرد وسایلتم بیار نمیخام ...

خب الان به چیه این یارو دلخوش کردی؟؟؟ پول نون که نداره فحش ک میده دست بزن ک داره توهین ک میکنه ادن بچت چ گناهی کرده ک بخاطر همچین پدر مادری تو این فضای سمی و کثیف بزرگ بشه؟؟ 

به نظر من شوهرت خیلی کارش زشت بوده

ولی اینکه بخوای طلاق بگیری یا نگیری فقط خودت تصمیم بگیر و به حرف خواهرت هیچ توجهی نکن

من قبل طلاقم البته خودم تصمیم گرفته بودم طلاق بگیرم، برادرم سرشو میکوبید به دیوار  میگفت چرا طلاق نمیگیری

الان برادرم خودش میخواست زن بگیره اصلا و ابدا نظر مارو نپرسیییید تازه مادرم گفت خودت میدونی ولی من زیاد مایل نیستم چوندختره جلو مامانم مشروب خورده بود برادرم سه ماه با مامانم سرسنگین شده بود

یعنی خودشون دخالت میکنن ولی واسه خودشونن ادم نیستیم مشورت کنن 

دارم روحو روانمو از دست میدم ب شدت عصبی شدم از بس حسرت خوردم حسرت مرغ و برنج حسرت نوشابه اخه اینا ک تو زندگی همه هست

گوشبمو ک بابام برام خریده بود سه ماه پیش واسه خرجمون فروختم الان گوشی خواهرم ک یه هو ا وی ده سال پیش دستمه

از همه اینا بدتر رفتار بدش جلوی بقیه ک همش دوسداره اذیتم کنه فقد سوالم ابنه واقعا نمیفهمه من چقد دارم برای این میسوزم فقد بیست سالمه ن عروسی برام گرفت ن خونه ن وسیله طلاهایی ک با کارکرد خودم خریده بودم ماه اول عقد از دستم دراورد فروخت گفت سرمایه گذاری کردم بعدها فهمیذم ماشبن باباش خراب بوده داده ب اون

فضای خونه این مرد بهت استرس نمیده؟؟؟البته حیف اسمشو گذاشت مرد بیشتر به زنای سلیطه میخورهطلاق بگیر از ...

الان ک سرکاره خونه بابام هی میخان بگن اینکارو میکردی باید اینکارو کنی باز اینجا تنهام