2777
2789
عنوان

دخترا توروخدا بیاین😭

283 بازدید | 20 پست

بچه ها من جدا شدم

چرااا با هر پسری ک دوست میشم همه لاشی و واسه رابطه هستن؟

چرا رابطه هام چن روز بیشتر طول نمیکشه کات میشع؟؟؟

آخه دو سه روز دوستیم پسره بلاک میکنه😑

بختم و بستن؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گناه کبیره هست عاقبت خوبی نداره این کارونکن توبه کن🥺😭

چ گناهی دقیقا؟؟؟؟

من رابطه ندارم باهاشون باید باهاشون باشم تا ازدواج کنم دیگ ؟

مثل قدیمه ک تو خونه بشینم خواستگار بیاد؟

یدونه هم دوستم معرفی کردگفت هول نیسا لاشی نیستولی سر ۳ روز گفت ب درد هم نمیخوریم

بیخیال شو

بیخیال شوهرت شو چرا خودتو به خاطر اون آدم نابود میکنی دیگه طلاق گرفتین تموم شد رفت انقدر راجبش نگو و فکر نکن که یادت بره واقعا چند وقت دیگه شاید بگی چرا اینکارو با خودت کردی

بله

چ گناهی دقیقا؟؟؟؟من رابطه ندارم باهاشون باید باهاشون باشم تا ازدواج کنم دیگ ؟مثل قدیمه ک تو خونه بشی ...

همین که باهاش حرف میزنی گناه نامحرمه اره توخونه بشین بهتره بعدچندوقتی شکست عشقی بخوری و... 

به سمت حدابیاوازش بخواه یه همسرخوب نصیبت کنه🤍😊

به هرمشکل رسم گویم بروبامن خداهست📿❤

مثلا کجااااا؟

اگه دانشگاه میری تو جلسه های کتابخوانی و گروه های فرهنگی عضو شو. اگه اهل مسجدی برو مسجد یا مراسمای که برگزار میشه. 

مهمونی شرکت کن. با دخترای خوب دوست شو . مثلا دخترای متاهل چون اونا مورد بیشتر دور و برشون دارن .