2777
2789
عنوان

چه حرفایی دروغن

89 بازدید | 18 پست

بچه ها من احساس میکنم دروغ میگم. ببینید احساسم درسته یانه ی جایی دعوت شدیم  گفتن میاین یانه با مادرتون من گفتم اگر اسرار مامانم کنم  میاتش.  

بعد به مامانم گفتم میای حتی اسرار  رم نکردم  گفت آره. 

حالا بنظرتون من دروغ گفتم یانه امیدوارم به حضرت علی علیه السلام به تریتا نصيب تون شه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه شما خیلی حساسی 

این که دروغ نیست 

اصرار•

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

نه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
خداخیرت بده ولی من گفتم اصرارش کنم ولی قبول کرد بدون اصرار

ایا رفتن یا نرفتن مادرت خیلی رو موضوعی اتفاقی تاثیرگذار بود؟

ایا تو میدونستی با همون بار اول ، مادرت قبول میکنه؟

احتمالا بخاطر اخلاق مادرت یه پیش بینی کردی که اگر اصرار کنم میاد و قطعا همون بار اول بگم جوابش مثبت نیست

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
فداتشم چرا

چون گفتی اگه مامانم نخواد بیاد اصرار کنم بلاخره راضی میشه 😐 یعنی حرف شما یه فرض داشته !

بعد هم رو چیزی که تاثیر نداره تو زندگی بقیه و خودت حساس نباش

🍷🌊You'll be the saddest part of me

گلم. ولی من اصرارش نکردم ولی قراره بریم

بعد اینکه به مامانت گفتی و مامانت سریع قبول کرد که نگفتی اصرار کردم

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!