2777
2789
عنوان

حفظ قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 67 بازدید | 20 پست
ابجی چقدر طول میکشه رو خوانی و روانخوانیم خوب بشه؟ بعدش باید برم تجوید ؟؟هرکدوم چقدر طول میکشه که بر ...

روخوانی و روانخوانی خیلی طول نمیکشه بستگی به خودت داره و البته میتونی یه مدت خودت تو خونه روخوانی تمرین کنی که اونجا بری تجوید  و همزمان با تجوید میتونی حفظ هم برداری 

همش میگم نکنه ول کنم ....نکنه سخت باشه و نتونم

نه عشقم انقد راحته تو روزی سه خط هم حفظ کنی ،میدونی تو ماه چقدر میشه؟!

تازه اگ استادم داشته  باشی که عالیه .

عشقم لینکشو پیدا کردم ولی خب اینجا مثل اینکه مجوز درج لینک نمیده ،تونستی درخواست بده ،خصوصی میفرستمش برات (:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عشقم انقد راحته تو روزی سه خط هم حفظ کنی ،میدونی تو ماه چقدر میشه؟!تازه اگ استادم داشته باشی که ...

چشم الااان درخواست دوستی میدم 😍

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

نه عشقم انقد راحته تو روزی سه خط هم حفظ کنی ،میدونی تو ماه چقدر میشه؟!تازه اگ استادم داشته باشی که ...

شما چند وقته با جدیت شروع کردی 😍

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

وای ممنونم 😍شما حافظی ؟چند وقته در داره حفظ میکنی ؟ از سختیاش میگی بهم 😊

خب من یکوچولو حفظم اره .

ولی بخاطر کنکورم فعلا ول کردم ،منتظرم تموم شه بعدش قول دادم تو سه ماه تمومش کنم😂

من وقتی که وقت بزارم روزی دو صفحه هم میتونم حفظ کنم با اینکه حافظم عین ماهیه .

سختی خاصی نداره والا انقدر که شیرینه .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....