خیلیییی دوس دارم قران رو حفظ کنم خیلی اصلا آرزومه بچه ها خیلی از شبا با رویاش میخوابم
یعنی میتونم ؟
باید از کجا شروع کنم من حتی توی خوندن روخونی قرانم مشکل دارم ...دلم شکسته همش میگم یعنی نمیشه ؟
از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .
ابجی چقدر طول میکشه رو خوانی و روانخوانیم خوب بشه؟ بعدش باید برم تجوید ؟؟هرکدوم چقدر طول میکشه که بر ...
روخوانی و روانخوانی خیلی طول نمیکشه بستگی به خودت داره و البته میتونی یه مدت خودت تو خونه روخوانی تمرین کنی که اونجا بری تجوید و همزمان با تجوید میتونی حفظ هم برداری
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه عشقم انقد راحته تو روزی سه خط هم حفظ کنی ،میدونی تو ماه چقدر میشه؟!تازه اگ استادم داشته باشی که ...
چشم الااان درخواست دوستی میدم 😍
از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .
نه عشقم انقد راحته تو روزی سه خط هم حفظ کنی ،میدونی تو ماه چقدر میشه؟!تازه اگ استادم داشته باشی که ...
شما چند وقته با جدیت شروع کردی 😍