بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببریدش دکتر شده به زور وگرنه دامن همتون رو میگیره 😉 گاهی مجبور میشدم ساعتها با مامانم حرف بزنم و بحث کنم تا داروهاشو بخوره///
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
بهش اسم روانپزشکو بیارم شروع میکنه کتک زدن و فحش دادن و اینکه خودت دیوونه ای خودت روانی ای نفرینت می ...
از 118 شماره اورژانس بیمارستان روانی بگیر بیان ببرنش جدی میگم!
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
ببریدش دکتر شده به زوروگرنه دامن همتون رو میگیره😉 گاهی مجبور میشدم ساعتها با مامانم حرف بزنم و بحث ...
من خودم رفتم یه قرصو شروع کردم که خودش ببسنه چیز خاصی نیست اونم بیاد قرصو از من گرفت چند روز دعوا میکرد که آره الان قرصی میشی بعدا شیشه لی بعدا معتاد زیر پل خواب😑😑😑