2777
2789

یه نمایشگاهی بود که محصولم رو خریده بود حالا دیروز رفتم خودش نبود دوستاش خرید کردن خط کاری دادم هی میگفتن چی سیو کنیم گفتم فلان اسم محصول زو بنویسین یادتون بمونه بعد برگشت گف مینویسم عسلم تا یاذم باشه همچین تیکه هایی انداختن .یعد 20 مین صاحب نمایشگاه که قبلا خرید کرده بود زنگ زد که چرا واسه من کنار نذاشتی دوستام خریدن گفتم چند کیلو شما میخوایین صدای من رو ایفون بود انگار چون دوستش برگشت گف 250 گرم میخواد واضح اومد .باید در جوابشون چی میدادم تا جزات همچین حرفایی نکنن 

بگو از مامانتون بگیرم دیگه؟

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون غالبا ویزیتورا لاس میزنن

دور از جون شما عزیزم 

ولی اونقدر سر این موضوع بودم ک خبر دارم 

دختره هیکلش انگار زیر ۶ تا مرد بوده 

پرو پرو بهش میگم غلط می‌کنی اسم میاری

فحش میده میگه هر کاری میخوای بکن 

کلا لاس زن انند تا جنسشون فروش بره

من بودم میگفتم آقای فلانی ما با کیلو کار میکنیم براتون مثلاً ۳ کیلو می‌فرستم پس به دوستتون بفرمایید برای گرم باید برن نزد خانواده سلام هم به مادرشون برسونید خدانگهدار 

من بودم میگفتم آقای فلانی ما با کیلو کار میکنیم براتون مثلاً ۳ کیلو می‌فرستم پس به دوستتون بفرمایید ...

من اصلا روم نشد جواب بدم خواستم بگم بی ناموس خودت خواهر و مادر نداری ، گفتم بزار به نشنیدن بگیرم که مثلا متوجه نشدم

اسم چی میاره

بجای اینکه بگه اقای فلانی

با عشوه میگه فلااانی

فقط این نیس 

همه شون همینن چندساله 

حالا کاش اینطرف ما لاس میزدیم بگم مشکل از طرف ماعه

جواب سربالا میدیم چ فایده

ذات ندارن

من اصلا روم نشد جواب بدم خواستم بگم بی ناموس خودت خواهر و مادر نداری ، گفتم بزار به نشنیدن بگیرم که ...

خود من تو اجتماع هستم این پسرای هول شیرین عقل زیادن خودت ببین چجوری بهتره گاهی باید سکوت کرد گاهی سکوت کنی پروتر میشه باید ببخشید ب ر ی ن ی به شخصیتش دهنش برای همیشه بسته بشه 

ب نظرم نرو دیگه 

خودشون بفمهن چ اشتباهی کردن و با خانوم چ جوری رفتار کنن

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)