2777
2789

توی کارهای خونه کمکش میکنین مثلا جارو غذا درست کردن اینا چی..

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون پیر هستن نوبتی میریم خونشون کارای خونه رو میکنیم و غذا درست میکنیم

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

حقیقتا هیچ کار یه میز چیدن و ظرف اوردن بردن اونم همه میکنن 

به دودلیل مهم یک بسیار کم جمعیتیم دو ایشون وسواس داره و کار هیچکسو شکر خدا قبول نداره و اگه بخوای حرص نخوره باید بذاری خودش به سبک خودش  اونجور که دوست داره کارهاشو بکنه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

من وقتاییکه برم کل کاراشو میاد میده به منو شوهرم ینی حتی اگه فقط من خونشون باشم بهم میگه بیا لباسا و بشور اونا با دست و پا میشورن لباس ولی خب من از زیرش در میرم انجام نمیدم چون ناراحت میشم ما بعده چندماه میایم خونش یه شب بمونیم اینجوری میکنه نمیتونه ببینه یه ساعت یه جا نشستیم منم خودمو با کارای دیگه مشغول میکنم یا دیگه تهش ظرفا رو جمع میکنم و تو غذا درست کردن کمکش میکنم فقط درهمین حد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

سفره پهن میکنم، جمع میکنم، ظرف میشورم.

اگر زود رفته باشیم، گاهی آشپزی میکنم.

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم