2777
2789
عنوان

آینده دارک پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 25 پست
اینجور نگوو😂😂 بنده خداهاانقدر پاره شدن🥲

من خودم پزشکی بودم انصراف دادم واقعا تا ترم ۶ وقتی بیمار چیزی میپرسه گوگل میکردیم چون اونجوری ک فکر میکنن نیست😂😂😂

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم پزشکی بودم انصراف دادم واقعا تا ترم ۶ وقتی بیمار چیزی میپرسه گوگل میکردیم چون اونجوری ک فکر ...

واقعا 😐

کسی که از پزشکی انصراف بده بنظرم  یه آدم خیلی جالبی می‌تونه باشه .چون قبول شدنش سخته بیرون اومدنشم سخت تره . الان چیکار میکنید؟

واقعا 😐کسی که از پزشکی انصراف بده بنظرم یه آدم خیلی جالبی می‌تونه باشه .چون قبول شدنش سخته بیرون ا ...

الان دکترای پیرا میخونم سرکارم نمیرم خیلی بی حوصله شدم بعد درسم باز فکر نکنم حوصلش بیاد از دکترامم یه تز مونده نگو کدوم رشته ک نمیگم😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

موفق باشید🌹ولی حیفه نرید سر کار

سختم میاد همه میگن برو اما نعههههه

باردارم بعدشم میخام با جوجم باشم

😟😟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۸۰ درصد این دانشجوهای الان میرن تو کار ژل و بوتاکس و عمومی میمونن یا میرن خارج واسه تخصصبهتره بگم عم ...

منم نظرم اینه ولی کاش یه کاری میکردم که شرایط برای تخصص راحت بشه . بنده خداها خیلی دوران رزیدنتی سختی می‌کشن.

اشباع نمیشه،

چون خیلیاااا دارن مهاجرت میکنن و نیاز کشور هم هست،اما این نیاز رو درست مدیریت نمیکنن

اینده که هیچی،الانشم دارکه متاسفانه

خیلی اوضاع رزیدنتی و تعهد و طرح و پروانه مطب و .... سخته

فک نکنم ی رشته ای مثل پزشکی اشباع بشه 

مخصوصا تو کشور ما که داریم روبه پیری میریم ..

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹