2777
2789
عنوان

آینده دارک پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 25 پست
اینجور نگوو😂😂 بنده خداهاانقدر پاره شدن🥲

من خودم پزشکی بودم انصراف دادم واقعا تا ترم ۶ وقتی بیمار چیزی میپرسه گوگل میکردیم چون اونجوری ک فکر میکنن نیست😂😂😂

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم پزشکی بودم انصراف دادم واقعا تا ترم ۶ وقتی بیمار چیزی میپرسه گوگل میکردیم چون اونجوری ک فکر ...

واقعا 😐

کسی که از پزشکی انصراف بده بنظرم  یه آدم خیلی جالبی می‌تونه باشه .چون قبول شدنش سخته بیرون اومدنشم سخت تره . الان چیکار میکنید؟

واقعا 😐کسی که از پزشکی انصراف بده بنظرم یه آدم خیلی جالبی می‌تونه باشه .چون قبول شدنش سخته بیرون ا ...

الان دکترای پیرا میخونم سرکارم نمیرم خیلی بی حوصله شدم بعد درسم باز فکر نکنم حوصلش بیاد از دکترامم یه تز مونده نگو کدوم رشته ک نمیگم😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

موفق باشید🌹ولی حیفه نرید سر کار

سختم میاد همه میگن برو اما نعههههه

باردارم بعدشم میخام با جوجم باشم

😟😟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۸۰ درصد این دانشجوهای الان میرن تو کار ژل و بوتاکس و عمومی میمونن یا میرن خارج واسه تخصصبهتره بگم عم ...

منم نظرم اینه ولی کاش یه کاری میکردم که شرایط برای تخصص راحت بشه . بنده خداها خیلی دوران رزیدنتی سختی می‌کشن.

اشباع نمیشه،

چون خیلیاااا دارن مهاجرت میکنن و نیاز کشور هم هست،اما این نیاز رو درست مدیریت نمیکنن

اینده که هیچی،الانشم دارکه متاسفانه

خیلی اوضاع رزیدنتی و تعهد و طرح و پروانه مطب و .... سخته

فک نکنم ی رشته ای مثل پزشکی اشباع بشه 

مخصوصا تو کشور ما که داریم روبه پیری میریم ..

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹