2777
2789
عنوان

خواهش میکنم یه حس ششمی بیااااد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 61 پست
خوب آدمی هستی خون گرم و ساده مهربون خوش اخلاق خوش رو خوش تیپ و همچنین کینه به دل نمی‌گیری زیاد عص ...

به نظرت صبا کی ازدواج میکنه؟

مهدی حسش به صبا چیه؟

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

اخرین پیاممون دقیق بخام بگم دو هفته پیش اینا بود پیام اخر منم داشتم در مورد یچیزی باهم بحث میکردم یع ...

خون فقط بهت حس داشته و قصد ازدواج نداشته و همچنین دوستت داره  میاد ولی به شرطی که شما کمتر انرژی براش بفرستید منظورم اینه کمتر بهش فکر کن و هر وقت یادش افتادی بگو اون الان بهم فکر می‌کنه و میخواد بهم پیام بده تا وقتی انرژی شما و ایشون به سطح برسه و به خودتت برس از خودتت قافل نشو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خون فقط بهت حس داشته و قصد ازدواج نداشته و همچنین دوستت داره میاد ولی به شرطی که شما کمتر انرژی برا ...

سلام عزیزم هر چی درباره من حس میکنی بگو

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
بپرس

خیر ببینی نگرانم جواب منم بده

چجور شخصیتی دارم بنظرت

م عاشقمه؟ ازدواج میکنیم؟ پزشکی قبولمء

توروخدا خوب تمرکز کن بعد بگو جوابت مهمه

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
به نظرت صبا کی ازدواج میکنه؟مهدی حسش به صبا چیه؟

اینقدر این جمله رو تکرار نکنید منظورم  بگید بگو  بگو حسش چیه بگو 🤣🤣🤣

خیلی دور نیست خواستگار داره صبا خانم 

حس دوست داشتن داره حس خوبی بهش داره حس آرامش 

خون فقط بهت حس داشته و قصد ازدواج نداشته و همچنین دوستت داره میاد ولی به شرطی که شما کمتر انرژی برا ...

مرسی گلم درست گفتی همه چیز رو

ولی دیگه فکر میکنم پیام نده بهم بهتره میترسم بیاد باز آشفته بشم الان یه خورده دارم کنار میام با نبودش

به نظرت صبا کی ازدواج میکنه؟مهدی حسش به صبا چیه؟

عالی 💪🏻😂

اره خواستگار دارم به نظرت باهاش اوکی میشم؟

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

سلام عزیزم هر چی درباره من حس میکنی بگو

شما شخصیتی که دارید اینه شک پوش هستید و اهل مطالعه منظورم هر چی باشه حتی یک رمان یا حتی یک کلیپ نگاه کنی آموزشی 

بعضی موقع ها خیلی شادی و بعضی وقتا خیلی احساس بد داری منفی حتی فکر میکنی عصبانی میشی  مهربونم هستی ولی کسی بدی کنه بهت  تو دیگه باهاش مثل قبل رفتار نمیکنی  و در فضای مجازی زیاد میرید  

خیر ببینی نگرانم جواب منم بدهچجور شخصیتی دارم بنظرتم عاشقمه؟ ازدواج میکنیم؟ پزشکی قبولمءتوروخدا خوب ...

بله ازدواج میکنید ولی هنوز نه  پزشکی هم باید تلاش کنی و پشت سر هم برنامه ریزی ات رو انجام بدی نه یک روز کم بخونی یک روز زیاد  و بهت حس داره  دوستت داره

اینقدر این جمله رو تکرار نکنید منظورم بگید بگو بگو حسش چیه بگو 🤣🤣🤣خیلی دور نیست خواستگار داره ص ...

به نظرت مهدی چرا رفت؟دلش تنگ نمیشه؟

بله ازدواج میکنید ولی هنوز نه پزشکی هم باید تلاش کنی و پشت سر هم برنامه ریزی ات رو انجام بدی نه یک ...

مرسی گلم بهم خیانت نمیکنه؟

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت