2777
2789
عنوان

کیا اینجا جنین شون سفالیک بود

377 بازدید | 64 پست

چ مراقبت های داشتین؟

چند هفته زایمان کردین

اصلا دلیل اینکه جنین سفالیک میشه چیه😔

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

وا خب باید سفالیک باشه😁

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بریچ باشه سزارینی سفالیک طبیعی که اکثرا سفالیکن جنین ها

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
وا خب باید سفالیک باشه😁

عزیزم من تو هفته ۲۴ دهانه رحمم باز شده

خطرناکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
عزیزم من تو هفته ۲۴ دهانه رحمم باز شدهخطرناکه

خب ربطی به سفالیک نداره 

سرکلاژ کن یا پساری بزار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بریچ باشه سزارینی سفالیک طبیعی که اکثرا سفالیکن جنین ها

اون که واسه ماه های آخره...

من الان هفته ۲۴ ام و طبیعی 

ولی الان دهانه رحمم باز شده و ممکنه زایمان زودرس بشم 

برا همین آمپول بتا داد بهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو سونو انومالی میگن بریچ یا سفالیک؟ یا سونوی دیگه باید رفت؟

فرق نمیکنه تو همه میگن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میچرخه دیگه نمیخوای طبیعی زایمان کنی؟ 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اون که واسه ماه های آخره...من الان هفته ۲۴ ام و طبیعی ولی الان دهانه رحمم باز شده و ممکنه زایمان زود ...

بارداری اولته؟

طول سرویکست چنده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه بریچ بودن بد نبود.‌‌.. نکنه اشتباه بلدم

خوب و بدیشو نمی‌دونم ولی اینو می‌دونم ک تو هفته ۲۴ وقتی دهانه رحم باز شه  خطر زایمان زودرس هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40