2777
2789
عنوان

آرزو های من اینا هستن بنظرتون بهشون میرسم یا غیر ممکنه 😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 39 پست
تو که رشته ت تجربیه تمرکز تو بذار رو کنکور تجربییا اگه حقوق دوست داری کنکور انسانی بده که یه دانشگاه ...

بدبختی من اینه به دبیری زیست علاقه دارم که رشته تجربیه

به وکالت علاقه دارم که رشته انسانیه 😢😭

دیگه کلافه شدم

بدبختی من اینه به دبیری زیست علاقه دارم که رشته تجربیهبه وکالت علاقه دارم که رشته انسانیه 😢😭دیگه ک ...

یکی رو انتخاب کن تا ته برو

وگرنه به هیچکدومش نمیرسی با سردرگمی

🏃🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب بلاخره دبیر های که مسن هستن بازنشسته میشن ما رو میبرن 😂

داستان پیچیده تره عزیزم

اگه هدفت فرهنگیانه به رشته ش زیاد فکرنکن به کلیت معلمی فکر کن

چون رشته اصلا مشخص نیست چی بشه

🏃🏻‍♀️

داستان پیچیده تره عزیزماگه هدفت فرهنگیانه به رشته ش زیاد فکرنکن به کلیت معلمی فکر کنچون رشته اصلا مش ...

من فقط دبیری زیست قبول بشم میرم 

اگر رشته دیگه قبول بشم دبیری نمیرم چون خوشم نمیاد 

بعد دیگه میرم وکالت 

داستان پیچیده تره عزیزماگه هدفت فرهنگیانه به رشته ش زیاد فکرنکن به کلیت معلمی فکر کنچون رشته اصلا مش ...

دقیقا مثلا من بگیری شیمی یا ریاضی میخاستم ولی چون شهرمون فقط اموزگاری میخاد نمیتونم برم 

بنظرت بعدا میتونم استخدامی دبیری شرکت کنم؟

دقیقا مثلا من بگیری شیمی یا ریاضی میخاستم ولی چون شهرمون فقط اموزگاری میخاد نمیتونم برم بنظرت بعدا م ...

ازمون استخدامی منظورته یا کنکور ؟

به نظرم همون اموزگاری یا ابتدایی رو بزو اگه معلمی دوست داری چون اصلا اینده مشخص نیست

🏃🏻‍♀️

من فقط دبیری زیست قبول بشم میرم اگر رشته دیگه قبول بشم دبیری نمیرم چون خوشم نمیاد بعد دیگه میرم وکال ...

رتبه ت اگه تو تجربی نسبتا خوب بشه میتونی دبیری زیست بخونی (اگه بخوان) یعنی در حد پیراپزشکی روزانه

یعنی اگه دبیری زیست نخوان تو پیراپزشکی روزانه رو ول میکنی میری حقوق ازاد بدون کنکور بخونی ؟ اصلا منطقی نیست

🏃🏻‍♀️

ازمون استخدامی منظورته یا کنکور ؟به نظرم همون اموزگاری یا ابتدایی رو بزو اگه معلمی دوست داری چون اصل ...

اره اونم شرکت میکنم اگه اموزگاری قبول نشم 

رشتم ریاضیه مثلا مهندسی شیمی اینا بخونم بعدا آزمون استخدامی بدم یا نمیشه؟

رتبه ت اگه تو تجربی نسبتا خوب بشه میتونی دبیری زیست بخونی (اگه بخوان) یعنی در حد پیراپزشکی روزانهیعن ...

اره میرم وکالت آزاد اگه دبیری زیست قبول نشم 😂

اره اونم شرکت میکنم اگه اموزگاری قبول نشم رشتم ریاضیه مثلا مهندسی شیمی اینا بخونم بعدا آزمون استخدام ...

اره میتونی

ولی به نظرم از طریق همین کنکور تلاش کن فرهنگیان بیاری خیلی بهتره

🏃🏻‍♀️