مشکل اصلی رقابت و حسادت مقایسه زندگیهامون با زندگی بلاگرای مسخره اینستا که باچیدن سفره های رنگارنگ ی ...
همین بلاگر ها افت تمدن ما هستن
یلدا کی این شکلی بوده
فرهنگ غربی و شرقی رو توهم ریختن یک جشنی درآوردن که جز تجملات هیچی نداره
حیف
همینا خراب میکنن فرهنگ مارو
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مراسم باستانی ما رو جمع کنن؟؟ من اصلا نمیفهمم چی تو سرتون میگذره که ذره ای به آیین ها اهمیت نمیدید.
با همین کار ها فرهنگمون رو از بین بردید.
شما فقط حق دارید به شرایط معترض باشید نه اینکه آیین ها رو از بین ببرید و اونها رو مسخره بنامید.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.
خانم ها یلدا میاد و مثل بقیه مراسم ها تمام میشه .. فقط میز پذیرایی و چیدمانتون رو استوری نکنید ..اول این کار سطح اعتبارتون رو میاره پایین ..و دوم گفتن( خوش به حالشون) یه آدم نیازمند برکت رو از زندگیتون دور میکنه ..آدم پولدار اصیل کسی هست که مثلا اگر روی پله ی ۸۰ هست خودش رو سطح ۵۰ نشون بده ...
وقتی میرم خونه بزرگترها هر کس ی چیزی بیاره که فشار روی بزرگترمون نباشه ما پارسال خونه مادرم بودیم هر کس ی چیزی آورد،، یکی تخمه، یکی میوه،،، یکی انار دون کرده بود ،،، یکی کیک درست کرده بود و ...
حالا چیکار دارید با اماما توهین میکنیدنه که خیلیم عذارداری میکنید تا چهلم سیاه میپوشید این خانمم را ...
شما عاشق گریه و زاری هستی ولی ملت میخوان دو روز شاد باشن کسی توهینی هم نکرد.
ایشون گفتن یلدا دیگه چیه حالم ازش بهم میخوره جمع کنن این مسخره بازی ها رو... اصلا اعتراض به گرونی نکردن.
همین الانم از جشن های باستانیمون فقط شب یلدا و عید نوروز مونده. نه سده رو جشن می گیریم نه مهرگان، نه سپندار مزدگان رو متأسفانه به لطف همین آدمهایی که تمام تلاششون رو کردن که فرهنگمون رو عوض کنن.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.
چه جشنی اخه خدایی فکر کن پدر بازنشسته با چندرغاز حقوق دوماد و نوه و عروس و... شب میان خونه ات میتونی ...
فامیل ک الان کسی رو خونشون راه نمیدن
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄