2777
2789
عنوان

یعنی حالم از یلدا ملدا بهم میخوره اه

| مشاهده متن کامل بحث + 3729 بازدید | 204 پست
حالا چیکار دارید با اماما توهین میکنیدنه که خیلیم عذارداری میکنید تا چهلم سیاه می‌پوشید این خانمم را ...

کی و کجا توهین شد ؟؟

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  

ما هم وضع آنچنانی نداریم حتی در طول سال هم زیاد میوه نمیخریم اما واسه یلدا ذوق داریم چون مناسبت اصیل کشورمون هست و از تاریخ آریاییمون میاد

همیشه یلدا رو جشن گرفتیم هیچوقت هم آجیل و نمیدونم شیرینی‌های بازاری و فلان نخریدیم با میوه و کیک خونگی بهترین شبا رو داشتیم چون این شب برامون عزیزه

و اتفاقا تنها مناسبتی که باید برامون بمونه همین نوروز و یلداست نه اینکه سالی هزار بار برای شهادت و وفات تو سر خودمون بزنیم،ما تاریخ و تمدن خودمون رو داریم

مسبب گرونی‌ها این شادی‌ها و عید‌ها نیست الان همه‌چی گرون شده و باعث و بانیش باید نابود بشه نه یلدا!

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکل اصلی رقابت و حسادت 

مقایسه زندگیهامون با زندگی بلاگرای مسخره اینستا که باچیدن سفره های رنگارنگ یه حسرتی رو بین مردم ایجاد میکنن

مسئله استوری کردن هایی که باعث ایجاد حسادت بینمون میشه 

چندتا تازه عروس ک عقلشون به چشمشون خودشونو و وضیت همسرشونو با بلاگرا و دخترخاله و دختر عمه مقایسه میکنند که چرا برای فلانی فلان چیز اوردن برای من نه

وگرنه میشه این جشن هارو ساده برگذار کرد مهم اینکه دور هم باشیم 

مشکل اصلی ریخت و پاشو خرجای اضافه ای هست  که هرروز یه چیز جدید درمیاد فقط هم برای یلدا و نورور نیست عروسیامون هم همین

کل زندگیمون شده اینکه چش فلان رو دراریم فلان کار کنیم مردم بگین عه اینا چ باکلاسن و.....

باید غر به جون اونایی بزنید ک‌این زندگی نکبتی و ب مردم روا دونسته نه رسم و روسومات

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
چه جشنی اخه خدایی فکر کن پدر بازنشسته با چندرغاز حقوق دوماد و نوه و عروس و... شب میان خونه ات میتونی ...

عزیزم اون بچه هابایدبدونن هرکدوم یه خوراکی بخرن بیان

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بخاطر اوضاع بد اقتصادی جشن هزاران ساله رو جمع کنیم؟

حیف

ایرانی جماعت هیچوقت ارزش دارایی هاشو نمیدونه

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

هیچ چیز اجبار نیست اتفاقا یلدا هم خیلی خوشحال میشه که شما جشن رو نگیری

فرهنگ ایران باستان هستش از خیلی وقت برپا بوده

بخاطر چرت و پرت یه سری افراد ببخشیدا ولی .... جمعش نمیکنن

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

چه جشنی اخه خدایی فکر کن پدر بازنشسته با چندرغاز حقوق دوماد و نوه و عروس و... شب میان خونه ات میتونی ...

اگه هر کس که داره میره خونه بزرگتر که بازنشسته هس یه چیزی دستش بگیره یکی میوه یکی آجیل یکی برنج یکی گوشت به بهترین شکل یلدا برگزار میشه

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست