2777
2789
عنوان

یعنی حالم از یلدا ملدا بهم میخوره اه

| مشاهده متن کامل بحث + 4361 بازدید | 218 پست
والا یماهه تو این فکرم چیکار کنم شب یلدا چشمم ب چشم جاریم نیوفته 😄😄😄

بابا یه شبه دیگه شل کن لذت ببر باور کن این چیزا ارزش نداره زندگی و برا خودت سخت کنی شادی از خودت بگیری 

حالت فقط از یلدا بهم میخوره یا از کریسمس و هالووینم بهم میخوره؟

یا شاید چون اونا نماد باکلاسیه مثلا ، خوبه و یلدای باستانی بده؟

کوه که نمیخوای بکنی.

یه پیاله آجیل و انار دون شده به هیچ جای کسی فشار نمیاره.

نوروزو که به باد دادین.سپندارمزدگانو که پر دادین شد ولنتاین بی ریشه و فرهنگ.یدونه یلدا مونده اونم جمعش کنین یکباره خیالتون راحت بشه دیگه.

هپی کریسمس😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه این تازه به دوران رسیده های اینستا و فک و فامیل دست از شواف و تزهای باشکوه و پرخرج بردارن و از استوری و غیره دست بکشن ، جشنها عادی و سنتی و در حد توان برگزار میشه میره

ملت ما هم تاثیرپذیرن خیلی زیاد ، افکارشون توقعاتشون به هم میریزه ، بچه ها لج بازی میکنن ، مدرسه بلد نیست مدیریت و فرهنگسازی کنه فقط الکی خرج میتراشه چیز نوعی برای ارائه نداره برای برگزاری این مراسما

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مثل اون که گفت راضی نیستی جمع کن برو 😅

من که اینو نگفتم ولی اون گفت از مملکت برو انگار مملکت ارث پدریشه

ولی استارتر داره سخت میگیره خب. اگه بچه هوس کرده خب انواع آجیل هست نیم کیلو بگیره مخلوط 

گرونی بیداد می‌کنه اون کار بالاییاست که گند زدن ولی ماها نباید رسمای خوب گذشته رو فراموش کنیم ولی چشم و هم چشمی هم لازم نیست 

قبلا ساده بود خب الآنم ساده برگزار کن 

میگه دو میلیون آجیل میخواد ولی تو شهر ما تالارا و رستورانای بزرگ یا هتلا مراسم برگزار میکنن نفری ۴۰۰-۶۰۰ میگیرن بستگی داره کجا باشه 

یعنی خانواده ۳ نفره دو‌تومنم نمیشه جای شیک هم موسیقی و رقص هست هم شام و شیرینی و..

یلدا نمیگرین؟

ن هیچوقت

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
اگر شرایطت طوری هست که باید بری برو ...فقط یه احوالپرسی عادی .‌هیچ قدرتی بالاتر از،سکوت نیست ..هر سو ...

قهریم ۸ ساله ب اسرار خانواده شوهر به خاطر پسراشون  جم میشیم اما مگه حرف جم میشه  برادرا شوخی میکنن یهو ب یکی برمیخوره اصلا یک جو در حال انفجار ایجاد میشه ک شبیه اینه  ی جا بمب گذاری شده تو نمیتوتی ترک کنی هی میترسی یکی حرفی بزنه مجبور شی جوابش بدی  خود ب خود سر بچه ها یا هرچیزی ممکنه  دوتا دشمن  بیوفتن تو سرهم   تا اون مراسم تموم شه نفسم حبسه انگار  یعنی بخدااا شبیه مجازات میمونه تا از خونه میام بیرون کم مونده بیهوش شم 

استارتر و یه کاربر دیگه که گفتین از یلدا و اینا خوشم نمیاد شما پول و وضعیت مالی رو بهونه کردید وگرنه ...

حالا همینا رو اگه بهشون بگن ۱۰۰ میل بده عمل زیبایی کن دارن یه تومن پول آجیل ندارن بدن تو نداری دنبال جراح پلاستیک بینی هم هس اینا هدفشون بحث و جنجال ایجاد کردن تو سایته که کاربرا رو بندازن به جون هم😁

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

من که شب یلدا زیاد واسم مهم نیست 

به اصرار مادرشوهرم شب یلدا میرم خونشون 

حالا نمیخواد آجیل بخری اسی جان 

همین میوه چایی  دورهمی کافیه دیگه

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
یعنی چی

یعنی نه یلدا داریم نه نوروز داریم نه هیچی😂بیخیال عالمیم

هیییی

بچه ها هم هیچی نمیگن یدونه هندونه وشیرینی بدیم بهون خوشحال میشن

نوروزم لباس نو میخریم همین

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
والا یماهه تو این فکرم چیکار کنم شب یلدا چشمم ب چشم جاریم نیوفته 😄😄😄

هر وقت تونستی برو یه اتاق، تو پذیرایی نباش‌. همیشه بینتون یک دیوار باشه. من همیشه این کارو می کردم.

Nothing ever happens 

حالا همینا رو اگه بهشون بگن ۱۰۰ میل بده عمل زیبایی کن دارن یه تومن پول آجیل ندارن بدن تو نداری دنبال ...

افرین دقیقا

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خب نمیشه وسطای سال از هر کی خوشمون میاد جم کنیم دور هم بگیم بخندیم ؟! حتما باید شب یلدا شبیه محکومین ...

اون دیگه ربطی به این جشن نداره وگرنه من به شخصه پارسال خونه جاریم بودیم خودم یه مشکل شخصی داشتم در آستانه طلاق بودم ولی خیلیم بهم خوش گذشت هیچکس با کسی دعوا نکرد اگه خونه اونا نبود تو اون حالت روحی شاید دق میکردم 

دیگه بستگی به خود آدم داره که با بقیه جهان در جنگ و جداله 

به قول یکی تو یه پیج اینستاگرام که دیدم نوشته بود با خودتون و جهان در صلح باشین 

من هرجا برم فقط جوری که خودم دلم میخواد لباس می‌پوشم جوری که می‌خوام زندگی میکنم پس برام مهم نیست بقیه چجوری میان یا سعی میکنم از حرف جاریم کوه نسازم

بابا یه شبه دیگه شل کن لذت ببر باور کن این چیزا ارزش نداره زندگی و برا خودت سخت کنی شادی از خودت بگی ...

اخ ک فعلا  زدم زیرش و گفتم پسرم امتحان داره  وای ک جقد راحتم توخونه خودمونم همه جی داریم اصلا ازبیرون شام میگیرم بشه شب یلدا  باور کن دیگ یک ذره تحمل  نموندا برا ادم