من داداشم زیباییش زبان زده زن داداشم قیافش نه جوری که ازدواج کردن همه به زبون اومدن داماد سرتره اما خداروشکر داداشم جوری دور زن داداشم میگرده انگار خوشگل ترین زن دنیاست
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اگه اخلاقت خوب باشه بتونی جذبش کنی مشکلی پیش نمیاد. ولی مردم خیلی اذیت می کنن، منم شرایط برعکس شما رو داشتم . مردا بهش حسادت می کردن متلک می گفتن که چه همسری گرفتی که از خودت سره، خانم ها حتی غریبه تر ها با حرفاشون آدم و ناراحت و دلسرد می کنن مثلا اینکه حتما خیلی پولدار بوده که باهاش ازداج کردی ، خیلی بهش سری چرا اینو انتخاب کردی آخه، بهم نمیایید و هزارتا حرف که ده سال اول زنگی باید تو و اون بشنوید و تحمل کنین اگه کارتون به جدایی نکشه
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️