2777
2789
عنوان

از خاله م خیلی بدم میاد

200 بازدید | 14 پست

همه چی از این شروع شد که توقع داشت از وقت و انرژی و تفریح و زندگیم بگذرم و به پسرش مفتی مفتی زبان و نقاشی و کامپیوتر یاد بدم میگفت هفته ای سه روز هر روز شیش ساعت بیا خونه م به بچه م این چیزا رو یاد بده. من گفتم من سر کار میرم،  دانشجوام وقت نمیکنم از کارم بزنم این همه بیام خونتون خاله.   گفت خب تو مثلا دخترخاله شی چی میشه مگه بیای بهش مجانی یاد بدی راه دور که نمیره فامیلته ها.  منم گفتم خب تو هم مثلا مادرشی چی میشه مگه یه خورده از ولخرجیات کم کنی برای پسرت معلم زبان و معلم کامپیوتر و معلم نقاشی بگیری. 

از اون روز با من ور افتاد خاله م. این خاله م خودش ناخنکاره یه ناخن رو دوبرابر قیمت بیرون با ما حساب میکنه بعد توقع داره من مجانی برا پسرش کلاس بذارم. 

الان من ازدواج کردم یه شهر دیگه و داداشمم یه شهر دیگه ست.  داداشم پیش خانواده ی خانومشه ولی من تو این شهر تنهام.  مامانم میخواد از شهر خودمون جمع کنه خونشو بیاره شهر من. 

خاله م هی میگه دختر به درد نمیخوره پسر خوبه برو پیش پسرت برا چی میخوای بری شهر دخترت. 

خیلی ازش عصبانیم.  مامانم که از خاله م تاثیر نمیگیره و میاد پیش من ولی از ذات خاله م حرصم میگیره.  

منم از خالم بدم میاد توام حق داری فامیل به درد نمیخوره واقعا بهم ثابت شد بعد فوت مامانم دیگه سراغ و احوالی ازم نگرفتن 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی🥲داداشارو وسط خانواده زن تنها نزارید🥲اعصابش خراب شه از زنش🥲جایی نداره بره میره دنبال رفیق اینا ممکنه اسیب ببینه🥲کاش توم بری شهر داداشت

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
منم از خالم بدم میاد توام حق داری فامیل به درد نمیخوره واقعا بهم ثابت شد بعد فوت مامانم دیگه سراغ و ...

الهی بگردم 🥺🥺♥♥

من دو تا از خاله هامو خیلی دوس دارم.  اونا خیلی منطقی ن. 

این یه دونه به شدت بی منطق و خودخواهه. 

حتی اون یکی خاله م بهم گفت این خاله خودش هر ماه برا چند دست چند دست لباس خریدن و هر سال وسایل خونشو عوض کردن پول داره ولی پول کلاس خصوصی برا پسرشو نداره براش مجانی کار نکن.  منم کار نکردم. 

ولی🥲داداشارو وسط خانواده زن تنها نزارید🥲اعصابش خراب شه از زنش🥲جایی نداره بره میره دنبال رفیق اینا ...

داداشم خودش دوس داشت بره شهر زنش. 

داداشم شیش سال اول زندگیش کرج بود بعد خونه تو ماسال خرید. 

ببین من پدر مادرم کرج زندگی میکنن. 

من ازدواج کردم رفتم رشت. 

خانواده ی شوهرم مازندرانن.

ماسال تا رشت کلا دو ساعت راهه.  بعد اخه اونجا خیلی شهر کوچیکیه فقط طبیعتش خیلییی خفنه وگرنه شهر کوچیکیه.

ولی🥲داداشارو وسط خانواده زن تنها نزارید🥲اعصابش خراب شه از زنش🥲جایی نداره بره میره دنبال رفیق اینا ...

دلم برا داداشمم میسوزه ولی خب خودش اونور خونه گرفت میتونست حداقل رشت بخره

دلم برا داداشمم میسوزه ولی خب خودش اونور خونه گرفت میتونست حداقل رشت بخره

ای گناه داره زن ذلیل🥲🥲🥲

ای گناه داره زن ذلیل🥲🥲🥲

به خدا 

اینجا سر کار میرفت ماهی چهل میلیون درامد داشت. 

رفت اونجا کار ازاد زده الان. 

الان تازه اولشه ایشالا کارش بگیره ولی خب طفلک زیاد فروش نداره. 

به خدا اینجا سر کار میرفت ماهی چهل میلیون درامد داشت. رفت اونجا کار ازاد زده الان. الان تازه اولشه ا ...

ای ناراحت شدم براش خاک تو سر زنش