2777
2789
همه شغلا سختی خودشونو دارن معلمی ام سخته مخصوصااااالان تواین دوره !اونم معلم کلاس اولی بودن!😓🤕

بچه های کلاس اول عشق خالصن 

خیلی بامحبتن همش درحال بغل کردن معلم 

فقط خیلی مریض میشن و شپش دارن 

بعلت حساسیت این مقطع مهمه که پدر مادر تو خونه هم زیاد باهاشون تمرین کنن

برگشت به آزادی🕊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر کسری دارید؟

۲۵درصد با کسریات ۶میمونه یا کمتر

خوابگاهی ها۴۵درصد

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

من الان توی یه روستای دورافتاده مشغول به کار هستم که تصورشم برای خیلیا وحشتناکه و هفت ساعت از محل سکونتم دوره .هر هفته این مسیرو میرم ومیام تا۴۸ساعت کنار دختر وهمسرم باشم و بیشتر حقوقم صرف رفت وامد و اسکانم میشه اما چون علاقه دارم برام لذت بخشه

ولی بنظرم بعضی معلم ها شدیدا قابل احترام هستنمن تو‌شهری هستم م معلم ها دانش اموز رو میزنناین اصلا در ...

درسته صحبت شما .  ولی هیچ کس نمی گه طبق کدوم قانون و استدلال منطقی سی چهل تا شاگرد باید به یه معلم بی چاره بدن .

حالا که تاپیک شلوغه و دوستان زیادی هستن 

من سو استفاده میکنم و با اجازه استارتر سوال میپرسم 

دوستان ، بنظرتون آیفون ۱۳ نرمال ، سبزش قشنگه یا صبر کنه رنگای دیگه ای مثل سفید یا صورتی موجود بشه؟(دوستم میخواد بگیره)

میبینم آن شکفتن شادی را..🌤
بچه های کلاس اول عشق خالصن خیلی بامحبتن همش درحال بغل کردن معلم فقط خیلی مریض میشن و شپش دارن بعلت ح ...

درسته  ولی خیلی سخته کنترل کردنو 

آموزش بهشون

وای شپش میگیرن؟؟؟؟

وای خارش سر گرفتم

والا همونجوری که از عصبی بودن معلم ها می‌نالن ، کادر درمان هزار برابرش بی حوصله و عصبیهمادر بزرگ من ...

من رفتم مراقبت های ویژه یه آقای مسن هی میگفت یکیتون بیاد به دادم برسه آی قلبم

از اونور یکی از پرستارا به همکارش گفت ببین چیکارداره گفت ولش کن زر میزنه دوساعته اومده هی میناله

من رفتم مراقبت های ویژه یه آقای مسن هی میگفت یکیتون بیاد به دادم برسه آی قلبماز اونور یکی از پرستارا ...

چی میشه گفت ..

ما که نگفتیم پرستار بشن ، خودشون اومدن ولی اصلا وظیفه شناس نیستن 

میبینم آن شکفتن شادی را..🌤

من مامان بابام معلمن 

اولا که بیست تومن نیست و بر اساس سابقه و امتیاز حقوق تعیین میشه براشون،زیاد زیادش بیست تومنه. در ضمن من دیدم غیر انتفاعی کار میکنن دبستان ماهی ۱ یا دو میلیون،شما خودت میتونی با یه همچین حقوقی زندگی کنی؟

تازه همه کشور نیست شیراز الان از اول سال تا حالا اولین باره تعطیل شده که اونم مجازی باز کلاسا برگزار میشه.بقیه سال رو کلا میرفتن مدرسه. جدا از اینکه توی دو تا مدرسه ۱۲ تا کلاس برداشته بودن و باید ۱۲ بار یه مطلبی رو تکرار میکردن،با دانش آموزای بی تربیتی طرف بودن که بعضا بعضا والدینشون بی تربیت تر بودن..

درسته ولی خیلی سخته کنترل کردنو آموزش بهشونوای شپش میگیرن؟؟؟؟وای خارش سر گرفتم

قطعا سخته 

بخاطر همین بهش میگن هنر مدیریت کلاس 

من شپش نگرفتم میرم کارورزی کلاس اول ، هربار برمیگردم موهامو میگم مامان بابام چک کنن 😂

ولی مامانم چندسال پیش شپش گرفت و واقعا بدبخت شدیم من بخاطر شامپوهای ضدشپش جنس موهام کلا خراب شد اکثر معلمای ابتدایی تجربه شپش گرفتن و دارن 

برگشت به آزادی🕊