2777
2789

۳۵ تا دانش آموز داریم 

۳تا بیش فعال 

بچه ها انرژیشون بسیار زیاده باید علاوه بر تخلیه انرژیشون بهشون درس هم یاد بدی ، مدیریت کلاس اونقدرام که فکر می‌کنید راحت نیست 

سطح بچه های کلاس یکسان نیست باید به هم برسن 

همیشه باید حواست باشه اونی درسش ضعیف تره ناامید نشه 

بچه های بیش فعال دائم دعوا و ناسازگاری دارن با دوستاشون 

۱۱نفر از دانش اموزا شپش دارن ، رفته بودم خونه رو لباسم کک پیدا کردم 

برگشت به آزادی🕊

من الان بچه هام توخونه هستن حتی کلاس آنلاین ندارن اما واقعامعلم بودن سخته بعضی وقتا آدم حوصله خودش یایه ذره سروصدانداره اونادگه حداقل بایدیه کلاس 30نفری تحمل ومدیریت کنن متاسفانه حقوقشون کمه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانوم معلم شما برو تو شاد درستو تدریس کن بجای اینکه اینجا از حق و حقوقت دفاع کنی ما مجلس نیستیم که ب ...

اگه شما احترام به ی معلم رو تو خون خودتون داشتید بچه هاتونم احترام میذاشتن من الان معلم نیستم ولی متاسفم فقط همین تو این تاپبک فقط عقده میباره

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
خوش به حال کارمندان بانک و معلم توی این مملکت. هوای آلوده تعطیل . سرما،تعطیل .. تابستون تعطیل.. حقوق ...

والا یه پرستار بود همینجا میگفت دو سال سابقه داره۲۵میگیره

اون وقت معلم باید۳۰سال بگذره هیچی ازش باقی نمونه تا اینقدر بگیره

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
همه شغلا سختی خودشونو دارن معلمی ام سخته مخصوصااااالان تواین دوره !اونم معلم کلاس اولی بودن!😓🤕

ابتدایی از همه سخت تره

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
اخی خدا رحمت کنه البته زحمت کار درمان جای خودش ولی پدرشوهر منم بخاطر تشخیص و داروی اشتباه فوت شدن

حالا مدام میگن ما سختی کار داریم ، کارشون سخت هست خدا هم صبر بده بهشون ولی اصلا درست عمل نمیکنن به کارشون

میبینم آن شکفتن شادی را..🌤
کجا بیشتر میدن؟؟؟؟؟؟ترددی۶تومن

نه حکماشون که خیلی بیشتره درضمن دبیراطرافم هست ازحقوقاشون باخبرم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
نه حکماشون که خیلی بیشتره درضمن دبیراطرافم هست ازحقوقاشون باخبرم

من خودم دانشجو دبیری ام ۶تومنه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

سلام منم یکی بودم مثل شماهاکلی ازمعلمابدمیگفتم امسال قبول شدم بامدرک ارشد حقوق ۹تومن کارزیاد بعضی روزا تاظهرکه برمیگردم خونه یه لقمه نون نمیتونم بخورم.همه ازت انتظاردارند ازاداره ومدیر بکیر تادانش اموز وخانوادش.تازه بچه های الان اموزش سختی دارند اکثراحرف گوش نمیدند کارواقعا سخته تانیای تودل ماجرامتوجه نمیشی همه کارها ارزشمندند حالاشاید عده اندکی کم کاری کنند اونم توهرشغلی ومود داره.

ساعت ۲بعدازظهر موقع ناهار،۸موقع شام زنگ میزنند

دقیقا 

سر امتحانا که بیشتر 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده