2777
2789
عجیب نیست عزیزم همسر من ۲۹ سال سابقه داره حکمش ۲۰ دریافتی ۱۸

وای پدر منم ۲۶ سابقه داره حکمش ۲۵ ولی دریافتی اش ۲۰

که فروشگاه فرهنگیان هم بابت لوازم و مواد غذای ازش کم میکنه هرماه

میبینم آن شکفتن شادی را..🌤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خوشبحالمون

چشم حسودامون کور

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اره بخداهمش تعطیلنحقوق و بیمه هم دارنحالا کاااااش اخلاق و رفتارشون درست بود

با دانش آموزای بی ادب جدید بازم خدا صبر اونا رو بده همه میدونن چه گرگهایی شدن نسل جدید

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
پزشک میگن حقشه ولی معلم حقش نیس خب لامصب همین معلم پزشک رو تحویل جامعه داده دیگه😂😂😂کشورما کشور عج ...

چه حرف مسخره ای که معلم فلان شغل رو تحویل جامعه میده! اکر اینحوری باشه هرکی معلم داره باید به جایی برسه اون چیزی که آدما رو به جایی میرسونه سعی و تلاش خودش هست وگرنه معلم میاد درسش رو میده میره. بعدم هی میگید ما بچه ها رو تحمل میکنیم خب اگر همین سختی هم نباشه که دیگه اسمش کار نیست تفریحه هر شغلی سختی داره دیگه منت گذاشتن نداره. راحع به حقوقم مثل بقیه ارگان هاست شما ساعت کاری معلمی رو ببینی بقیه مشاغل روهم ببین معلما هم اکر همینقدر تایم اداری داشتن حقوقشون دوبرابر می شد. 

منم معلمم ارشد دارم وحقوقم ده تومنه.منم قبل اینکه معلم بشم فکر میکردم خیلی آسون وراحته ولی الان که خودم معلمم میفهمم چقدر سخته .سروکار داشتن با بچه های که متاسفانه تحت تأثیر فضای مجازی به شدت پرخاشگر شدن وراحت بی‌احترامی میکنن خیلی سخته از طرف دیگه وقتی می‌رسی خونه تازه باید مطالب درسی روز بعد رو براشون آماده کنی وبرگه تصحیح کنی و کلی کار دیگه خودم به شخصه تا شب درگیر کارای مدرسه هستم.

شماهم ازون معلمهایی هستی که شاد رو ول کردن اومدن ارث باباشون رو از کاربرای نی نی سایت طلبکارن😂

خیر اگر درست می خوندی جواب قبلی رو امسال مدرسه نرفتم. 

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
منم معلمم ارشد دارم وحقوقم ده تومنه.منم قبل اینکه معلم بشم فکر میکردم خیلی آسون وراحته ولی الان که خ ...

اگه تلفن والدین رو جواب ندید دیدید چه برخوردی میکنن؟😄😄😄

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
ما تعرفمون ۶ماه عقبه مال خردادو چندروز پیش دادن

خوشبحالتون .منتظر تعرفه بودم که برا دو ماه بدن برم زیر چشمامو که بخاطر شبکاری گود افتاده فیلر کنم . الان هزینه فیلر گرون تر شده و تعرفه رو ندادن

شماهم ازون معلمهایی هستی که شاد رو ول کردن اومدن ارث باباشون رو از کاربرای نی نی سایت طلبکارن😂

عزیزم حتی یک کلمه هم اگه از معلمت یادگرفتی به حرمتش نباید اینجوری فحش بدی و تحقیر کنی

چطور دکتر میرین کلی ویزیت و پول دارو درمان میدین بعد جلو دکترم دولاراست میشین تشکر میکنین اما به معلم و دبیر و اساتید میرسه فحش و ناسزا میگین

کلاس ها به صورت مجازی از هشت صبح در حال برگزاریه عزیزم ،و اگه بیست تومن حقوقو دیدی سلام منم بهش برسو ...

عیب نداره بزار بگن 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
خدایی کادر درمان مجموعه عجیبی هستن موقع قبولی تو کنکور فک و دهن ملتو سرویس میکنن اینقدر پز میدن و قی ...

والا همونجوری که از عصبی بودن معلم ها می‌نالن ، کادر درمان هزار برابرش بی حوصله و عصبیه

مادر بزرگ من بخاطر بیشعوری کادر درمان فوت شد ، مریض بود باید بستری میشد ولی پرستارا بخاطر اضافه کاری که بهشون ندادن اعتصاب کرده بودن و بهش توجهی نکردن و فوت شد ..

میبینم آن شکفتن شادی را..🌤