2777
2789

نمیخوام طرفداری کنم اولا ۲۰ت نیست من بیشتر نزدیکان معلمن

تا حقوق بریزن انقدر کم کردن ازش

بعدم واقعا شرایط معلم شدن سخت شده

برادرشوهر من قبول شده بهمن باید بره دانشگاه فرهنگیان و شزوع کنه دوماهه انقدر ازش ازمایش و تست و گزینش گرفتن گریه اش گرفته دیگه تا همین الان فقط ۲۰ت خرج کرده😂

الانم دختر عمه من از ساعت ۷ بیدارع کلیپ درست کرده

بعدم انلاین شدن سرکلاس فقط تو خونست فرقی نکرده براش

مادرها الان خیلی هاشون یاد گرفتن حوصله تربیت کردن ندارن هی میگن بچه های الان این مدلین . بابا سر و ک ...

ولی بنظرم بعضی معلم ها شدیدا قابل احترام هستن

من تو‌شهری هستم م معلم ها دانش اموز رو میزنن

این اصلا درست نیست ولی داریم معلم های خوب و‌پیگیر 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  چشم غمها بشودکورتومستانه بخند  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احتمالا مدرکش دیپلم بوده بعدتو دهه ۷۰ بهشون گفتن اگه لیسانس بگیرین جابجاتون میکنیم اوناهم نهضتیای ده ...

شما الان بیشتر مشکلتون به خاطر  دخترخاله و دختردایی . حرفی نمی مونه

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
چه جالبه انقد حمایت از معلماحالا اگه میگفتن پرستارا ال و بل هستن همه تایید میکردن😅بیچاره ما

میگم اضافه کار تو بیمارستان ما از ۱۵ شروع میشه ولی توی تلویزیون میگن ۳۰.چرا؟نکنه بیمارستان ما حقمونو میخوره؟

این دیگه عجیبه حتما وامی چیزی دارن

عجیب نیست عزیزم همسر من ۲۹ سال سابقه داره حکمش ۲۰ دریافتی ۱۸

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
میگم اضافه کار تو بیمارستان ما از ۱۵ شروع میشه ولی توی تلویزیون میگن ۳۰.چرا؟نکنه بیمارستان ما حقمونو ...

نه بابا 

تلویزیون الکی میگه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
میگم اضافه کار تو بیمارستان ما از ۱۵ شروع میشه ولی توی تلویزیون میگن ۳۰.چرا؟نکنه بیمارستان ما حقمونو ...

تلویزیون که گفت ۸۵😂خیالت راحت ماهم ۱۵

تو بوق و کرنا میکنن الکی بعد هیچ خبریم نیست مردم فکر میکنن چخبره

اگر جای پدر و مادر من بودید چی؟

با رتبه سه رقمی معلم شدن ، رو هم رفته ۳۵ میگیرن و با کلی قرض و قسط ، ساعتای اضافه مدرسه رفتن و دوشیفت کلاس رفتن ، تونستن خونه و ماشین بگیرن ، هیچوقت یه خوشبحالتون نثارشون نمیکردین

طرف تو شهر ما اومده پیش بابام دیپلم گرفته بعد رفته معدن سرکار ، بالای ۳۰ تومن حقوقشه حالا پدر منی که ریاضی محض اونم تهران درس خونده و مادرم ادبیات عرب فردسی مشهد ، ته تهش بتونن تا آخر ماه ۷ تومن با سه تا بچه نگه دارن 

از خودشون زدن ولی تاحالا به ما سختی ندادن ، هیچ کمبودی ام نداشتیم ولی اینکه همیشه فکر میکنن معلم ها خوشبخت دوعالم آن واقعا ادم عصبی میشه

من یکی هیچوقت و هیچوقت سمت معلمی نمیرم ، با یه معلم هم ازدواج نمیکنم

میبینم آن شکفتن شادی را..🌤

خدایی کادر درمان مجموعه عجیبی هستن 

موقع قبولی تو کنکور فک و دهن ملتو سرویس میکنن اینقدر پز میدن و قیافه میگیرن که دانشجو پزشکی و پیراپزشکی شدن انگار بقیه رشته ها هیچن

بعد وارد محیط کار میشن باز دهن ملتو آسفالت میکنن که ما اوضاعمون خوب نیست فلان شغل بهتره

اول با خودتون صلح کنین بعد مخ ملتو بخورین😂😂

اکثراً بداخلاق و بی حوصله و عبوسن والا بخدا ماهم دوست نداریم بیایم مطب و بیمارستان اما مجبوریه😂

چقدر کم

چی بگم والله خیلی دلسرده 

طوری که پسرم مصاحبه قبول نشد خوشحال شد