نمیدونم چرا همه وقتی میخوان یه رشته ای انتخاب کنن معلمی رو اصلااا حساب نمیکنن بعدش که میرن سرکار میان هرچی عقده از شغلشون دارن سر معلمای بیچاره خالی میکنن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
هیچ کس نمی دونه چقدر شغل مون سخته. با یه عده دانش آموزان اکثریت لوس و بد تربیت شده باید سر و کله بزنیم . مادراشون هم از خود راضی تر از بچه هاشون . بعد ما باید همه رو راضی نگه داریم. اخز سر اگه درس نخونن نمره خوب نگیرن میگن معلم بلد نیست درس بده.
والا هر چی بگیرین حقشونه ما با بچه خودمون نمیتونیم کنار بیایم این بندگان خدا با ۴۰ تا دانش آموز سر میکنن بعدم هر کی به جایگاهی رسیده حقش بوده تلاش کرده واسش نوش جونش