2777
2789
عنوان

بنظرتون میتونم زبون آلمانی رو خودخوان یادبگیرم تو 6 ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 33 پست
چنلی چیزی تو یوتیوب میشناسین؟من فکر کردم مثل زبان انگلیسی میشه تو شش ماه مستمر روزی دو سه ساعت تمرین ...

تو یوتیوب سرچ کن کتاب اشتارتن ویا. کلی کلیپ برات میاره. تا یه جایی با کلیپا میتونی پیش بری از یه حایی ب بعد یکم سخت تر میشه بستگی به پشتکار خودت و وقتی ک میذاری داره. نشدنی نیس ولی تو ۶ ماه نهایتا a1 بگیری 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غیر ممکنه.میخای چیکار کنی با‌المانی

راستش گفتم بعد از دفاع پایان نامم 

دنبال یه کاریم اگر جور نشد پلنBمهاجرت به آلمان باشه 

حداقل تو 6 الی 7 ماه یکم زبانم رو تقویت کنم بعد اگر اون کارم جور نشد بیوفتم دنبال کارای مهاجرتی 

ولی قبل  اینکه بخوام برم تو روند کارا رو زبانم یکم کار کنم صفز صفر نباشم

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 
تو یوتیوب سرچ کن کتاب اشتارتن ویا. کلی کلیپ برات میاره. تا یه جایی با کلیپا میتونی پیش بری از یه حای ...

مرسی عزیزم 

من شنیده بودم آلمانی سخته اما نمیدونستم در این حد 😅

من تا سطح b1 کتاب starten wir رو خوندم اگه سوالی داری بپرس

الان که هیچ سوالی ندارم چون شروع نکردم 

بیشتر سوالم حول محور منابع و نحوه تسلط و خوندنه😅

هیچ زبانی رو نمیشه ۶ ماهه یادگرفت اونم آلمانی حداقل ۲ سال برای هر زبانی نیازه زبان یه مهارته باید بت ...

درسته اما دیده بودم تو اینستا میگفتن یکسال زبان آلمانی خوندیم بعد مهاجرت کردیم 

من فکر کردم مثل انگلیسی روونه 

اخه من زبان رو خیلی زود یاد میگیرم گیراییم تو یادگیری زبان های مختلف خوبه 

گفتم شاید بشه آلمانی رو هم تو 6 ماه پیش ببرم

درسته اما دیده بودم تو اینستا میگفتن یکسال زبان آلمانی خوندیم بعد مهاجرت کردیم من فکر کردم مثل انگلی ...

توی یه سال خیلی یادمیگیری ولی اون قدر نه آلمانی خیلی پیچیدست منم خودخوان خوندم. توی ۸ ماه a2 رو تموم کردم خیلی ریزه کاری داره

اونا هم در حد آزمون میخونن بعد میرن آلمان دو برابر باید بخونن

ولی بشین بخون توی۶ ماه خیلی میتونی یاد بگیری میگی زبان رو هم که سریع یادمیگیری ولی

توی یه سال خیلی یادمیگیری ولی اون قدر نه آلمانی خیلی پیچیدست منم خودخوان خوندم. توی ۸ ماه a2 رو تموم ...

نمیدونم از کجا شروع کنم 

شما میتونن راجب منابع بهم کمک کنین‌؟

من تو یه سال و نیم B2 گرفتم شدنو که میشه ولی تو این زمان خودخوان غیرممکنه. بنظرم کلاسای فشرده بگیر سه جلسه در هفته با اون برو جلو سه ماه هرسطحیو جمع میکنه یکمم باید وقت آمادگی آزمون بذاری بنظرم یه سال رو شاخشه حتی اگه زودم بخونی باز این پروسه ثبت نام و منابع آزمون و پایه ضعیف و اینا خیلی طول میکشه.