2777
2789
عنوان

میخام از یه دختره راجب شوهرم حرف بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 84 پست
خیلی سخته خودشم برا منی که روحیه م حساس شده شبانه روزی دارم بهش فکر میکنم

پس اگه واقعا داری اذیت میشی

با یه خط ناشناس به دختره پیام بده بگو فلانی ام(اسم شوهرت) بعد بگو به اون خطم زنگ نزن دست رفیقمه یا همچین چیزی بعد اگه دختره شروع کرد به حرف زدن که بفهم که آره ....

خدایا در همه حال مرا از بغلت دور نکن!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب بعدا چیکارکنم؟ مثلا امروز رفتم خونه واکنشم چی باشه؟

نذارید فکر کنه قبول کردید که اون خودش پیام داده و شما واکنش خاصی نداشتید که رودار و وقیح بشه ، 

بهش بگید دیگه حق نداری گوشیت را به همکارا بدی که باهاش به کسی پیام بدن .بگید میدونی چقدر اذیت شدم از تصور اینکه اون پیام دادنا کار خودت باشه ،و ازین حرفا . .

کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

پس اگه واقعا داری اذیت میشیبا یه خط ناشناس به دختره پیام بده بگو فلانی ام(اسم شوهرت) بعد بگو به اون ...

الان هیچ سیم کارتی ندارم در ثانی حتما دیگه شوهرم بهش گفته چون دیروز همش میگف با چه شماره ای زنگ زدی  مگر اینکه برم خونه با همون خط شوهرم زنگ بزنم

اینکه دختره اول جواب نداده و بعد دو بار تماس گرفته آدم مشکوک میکنه که انگار یادش دادن اگه زنگ زدن بهت چیا بگی 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

عزیزم بذار یکی دو هفته بگذره

ت این مدت به شوهرت اطمینان بده که بهش بدبین نیستی و اون قضیه رو فراموش کردی.

بعد یروز یهویی و بدون اینکه ب شوهرت بگی؛ گوشیشو ازش بگیر و شماره دختره رو بگیر

مطمئنا جواب میده

بعد باهاش حرف بزن

صداشم بذار رو پخش

الان هیچ سیم کارتی ندارم در ثانی حتما دیگه شوهرم بهش گفته چون دیروز همش میگف با چه شماره ای زنگ زدی ...

پس همین کارو کن.

ببین سوتی دادی بد نباید به این شوهرِ خرت میگفتی

حالا عیب نداره فعلا بیخیال شو تا بعد زایمان

خدایا در همه حال مرا از بغلت دور نکن!
شوهرم چند روز پیش پیام داده بود ب دوستم درحد چندتا پیام ک اشنا شیم و اینا اما دوستم کلا پیاماشو سین ...

بد نیست یه درخواست طلاق تنظیم کنید ولی  اجراییش نکنید فقط برای اینکه بترسه .

حق طلاق را بگیرید حداقل .

اگه هم میخوایید ببخشید گاهی بگید چقدر حالتون بده ،ولی زندگی را جهنم نکنید که از خونه و شما فراری شه 

ینی فایده داره؟ بعد بنظرتون بازم پرینت مکالماتش بگیرم واسه هر روز؟

من فکر میکنم فعلا فقط ارامش داشته باشید و به فکر بچه تون باشید ،توجه و محبت لازم به همسرتون هم داشته باشید