2777
2789
عنوان

آبله مرغون😭😭😭

95 بازدید | 24 پست

لطفا اگه کسی راهکاری داره بهم بگه...متاسفانه  من درگیر آبله شدم  ۷ دی هم عروسی داریم🥲

بعد اکثرا میگن تو یک هفته خوب میشه

خیلی استرس دارممم لطفا اگه دارویی میشناسید یا هرچی برای بهبود زودتر معرفی کنید بهم

ممنونم 

حتی داروش صبرِ*

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه روز اولته سریع برو دکتر دارو بگیر هرچی زودتر دارو بخوری زودترم خوب میشی دارو ها رو به موقع خودش بخور به علاوه نوشیدنی های خنک و آب میوه زیاد مواد غذایی ک سنگین هستن رو نخور فعلا و بیشتر میوه و آبمیوه اینا بخور کمپوت هم خوبه، اصلا اصلا به دونه ها دست نزن و سعی نکن ی ذره بخارونیش چون ی لحظه خاروندنه اما بعدش ی عمر پشیمونیه چون ردش میمونه کرم مخصوص هم داره بزن

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

الکی میگن یه هفته خوب میشه. دکتر می‌گفت واگیرش تا زمانی هست که آخرین دونه ای که زده خشک بشه 

واگیرم نداشته باشه چه جوری با صورت پر از دونه میخوای بری عروسی

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...

برو دکتر حتما

چرک خشک کن و اینا میده 

دوره اش معمولا یک هفته تا ده روز 

من چون ۱۵ سالم اینا بود دکتر گفت دو هفته جایی نرو بعدش دیگه انتقال نداشت، من خیلی شدید گرفته بودم.

خدایا شکرت ...  
عزیزم مراسم خواهرمه

مبارکتون باشه خوشبخت بشند 

عزیزم با صورت پر دونه اون میکاپ رو صورت برا دونه ها سم هست یه عمر صورتت پر از چاله و جایه ابله میمونه

خود دانی عروسی خواهرت ارزش نداره زیباییت را از دست بدی

خواهشا نرو عروسی اونجا کلی بچه هست درگیر میشند موقع مدرسه هاشون هست۱۵ روز امکان سرایت هست

خیلی خیلی واگیر داره دوسال پیش رفتیم عروسی یا خواهری با دوتا بچش داشته بچه اش کوچولو بود شب اینقدر تب کرد گریه می کرد تمام بدنش دون شده بود از بس حالش خراب شد نصف شب بیمارستان رفتن خلاصه ما تو عمر مون نه آبله دیده بودیم نه درست و حسابی می دونستم چی است. البته نزدیک بچه هام نشدم که بغل کنم و اینا از بس واگیر دار بوده. یعنی نمی دونم ده نفر یا بیشتر چهار روز بعد همه گرفتیم یک حال و روز شدیم از مرگ شدیم بچه های کوچیک مون بخدا قسم روی بدنش یک جای خالی نمونده بود پر از جوش و سوختگی مانند  و تب های خیلی وحشتناک