2777
2789
عنوان

تعبیر خوابم چیه بنظرتون

76 بازدید | 11 پست

من خیلی وقتا خوابم یادم نمیمونه الان تازه یه جرقه تو مغزم خورد یادم اومد دیشب انگار رفته بودم مشهد و یه اقایی بهم گفت زودی برو زیارت کن اصلا هول نشو فقط همین قد یادمه🥲

واسه این میگم مشهد چون وقتی دعا میکنم بیشتر امام رضا رو صدا میکنم وگرنه نمیدونم واقعا تو خواب مشهد بودم یا جاهای دیگه

امام رضا قراره حاجتتو بده ..اگ تونستی بعدش حتما برو دستبوسش

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

انشاالله خیره

حاجتتو بگیری 

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابت درباره مشهد و زیارت امام رضا ممکنه نشونه‌ای از نیازت به آرامش و ارتباط با معنویت باشه. احساس (هول نشو)هم می‌تونه بهت بگه که در زندگی واقعی‌ات به آرامش و صبر نیاز داری. شاید بهتر باشه با دعا و زیارت‌نامه‌ها خودت رو به این فضا نزدیک کنی و احساس آرامش بیشتری پیدا کنی. خواب‌ها معمولاً بازتابی از احساسات و نیازهای ما هستن، پس بهش فکر کن و ببین چه پیامی برات داره.

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

جالبش اینجاس من تاحالا مشهد نرفتم🥲

اخی منم‌۱۰سال پیش رفتم فقط

تیشالا ک قراره بری مشهد

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

عمه من وقتی امتحان استخدامی داده بود ،بالاترین نمره بود ولی با پارتی یکی دیگه رفته بود بالا

خلاصه خیلی دلگیر شده بود و میگفت من ب امام رضا سپرده بودم ، حالام باهاش قهرم

چند شب بعدش خواب میبینه که داره با یه قطار از مشهد برمیگرده که وسط راه قطار وایمیسته و به عمم میگن امام رضا صدات کرده میگه برگرد و باهام قهر نباش و عمم وسط راه از قطار پیاده میشه

صبحش زنگ میزنن میگن شما قبول شدی ، هفته بعدشم اما رضا می‌طلبه

ایشالا که شما هم حاجتتون میگیرید و میرید پابوس آقا

میبینم آن شکفتن شادی را..🌤
عمه من وقتی امتحان استخدامی داده بود ،بالاترین نمره بود ولی با پارتی یکی دیگه رفته بود بالاخلاصه خیل ...

چقد قشنگ بود خوابشون🥺

من تاحالا مشهد نرفتم کاش تعبیر خوابم این باشه که اقا منو هم دعوت کرده وگرنه هیچ حاجتی ندارم

چقد قشنگ بود خوابشون🥺من تاحالا مشهد نرفتم کاش تعبیر خوابم این باشه که اقا منو هم دعوت کرده وگرنه هی ...

دعوت میکنه ، درست تو اوج نا امیدی یجوری می‌طلبد که خودتم باورت نمیشه

میبینم آن شکفتن شادی را..🌤