negaarr مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 4240 عنوان جهان هفت میلیارد جمعیت داره اما من حتی یه نفرم ندارم 41 بازدید | 9 پست متنفرم دیگه از تنهاییی از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾 کاربر مطلق به دونفر هست امروز | 08:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
masiiii77 عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 704 نگران نباش مام نداریم همشون سرابن #بهشتی که شما خوباش باشین #جهنمشو میپرستم .!!🥀
lavia_2 عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 426 تو یکیو داری میرزه به همه هفت میلیارد نفر اونم خداست کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 7602 مام نداریم با این تفاوت ک من از تنهایی متنفر نیستم خیلیام دوسش دارم یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
negaarr مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 4240 مام نداریم با این تفاوت ک من از تنهایی متنفر نیستم خیلیام دوسش دارم من دیگه خسته شدم از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾 کاربر مطلق به دونفر هست
negaarr مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 4240 تو یکیو داری میرزه به همه هفت میلیارد نفر اونم خداست خواهر خدا به چه دردم میخوره وقتی میبینم همه دارن خوشمیگذرونم من و اسیر کردن تو خونه از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾 کاربر مطلق به دونفر هست
lavia_2 عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 426 خواهر خدا به چه دردم میخوره وقتی میبینم همه دارن خوشمیگذرونم من و اسیر کردن تو خونه هنوز سنت کمه گنجشکم وقتی مطمئنه بچش پرواز بلده میزاره از لونه بره بدون کجای کارو اشتباه میکنی که هنوز بال پروازت در نیومده کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید
negaarr مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 4240 هنوز سنت کمه گنجشکم وقتی مطمئنه بچش پرواز بلده میزاره از لونه بره بدون کجای کارو اشتباه میکنی که هنو ... ینی بهم اعتماد ندارن؟ بابام از اول همین بود مامانمم نمیزاشت تا مدت ها بره از خونه بیرون تعصبات اشتباه دارن کلا اخلاقای بابام خیلی داغونه تو یه خانواده افتضاح بزرگ شده عقده اییه از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾 کاربر مطلق به دونفر هست
lavia_2 عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 426 ینی بهم اعتماد ندارن؟ بابام از اول همین بود مامانمم نمیزاشت تا مدت ها بره از خونه بیرون تعصبات اشتبا ... اعتماد دارن تو هنوز بزرگ نشدی دختر کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید
negaarr مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 4240 اعتماد دارن تو هنوز بزرگ نشدی دختر تا کی باید اجازه بگیرم ۱۸ سالمه از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾 کاربر مطلق به دونفر هست