2777
2789
عنوان

خانوما که طلاق توافقی گرفتین

188 بازدید | 10 پست

راهنماییم میکنین 

کی اول باید درخواست بده؟ خودم میتونم درخواست بدم قبول میکنن؟

دعای نی نی سایتیا برام گیرا بوده معمولا ، با دلای پاکتون دعا کنید برام شوهرم بیاد سمتم و زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔

پیام بزارید بعدا میام میخونم جوابتونو میدم کار برام پیش امد

دعای نی نی سایتیا برام گیرا بوده معمولا ، با دلای پاکتون دعا کنید برام شوهرم بیاد سمتم و زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر کنم فرقی نداره ی چند جلسه مشاوره هست اجباری

باید برید تهش هم تو دادگاه میگین توافقی و تمام

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
میشه بگی چی شده که بفکر طلاقی چند سال زندگی کردی بچه هم داری

نه بچه ندارم دوره عقد هستم 

مشکلات زیاده

دهن بینی بشدت زیاد ، بددهن و فحش و توهین میکنه و نفرین

دخالت خونوادش بشدت زیاد ، خرج میکنه مثلا کافه بریم فکرمیکنه کار شاخی کرده قاقالی خریده منتشو میزاره 

جای مردایی که خونه و ماشین برای همسرشون میخرن بود چیکار میکرد 

اما چیزی که باعث تصمیم به جدایی شدم دخالت بیش از حد خونوادش بود و حق به جانبن فکرمیکنن همیشه حرف اونا درسته

فکر کنم فرقی نداره ی چند جلسه مشاوره هست اجباریباید برید تهش هم تو دادگاه میگین توافقی و تمام

برم دفتر خدمات قضایی برام توافی درخواست میدن؟ خود آقا هم باید باشه؟

برم دفتر خدمات قضایی برام توافی درخواست میدن؟ خود آقا هم باید باشه؟

باید طرف مقابلت هم قبول کنه که بشه توافقی اگه اون بگه طلاق نمی‌دم هیچ کار نمیتونی بکنی

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
باید طرف مقابلت هم قبول کنه که بشه توافقی اگه اون بگه طلاق نمی‌دم هیچ کار نمیتونی بکنی

اون راضی به جدایی هست 

فکرمیکنه الان جدا بشیم دخترا براش نوبت کشیدن  شایدم یکی رو پیدا کرده زیر نظر داره

اون راضی به جدایی هست فکرمیکنه الان جدا بشیم دخترا براش نوبت کشیدن شایدم یکی رو پیدا کرده زیر نظر د ...

بدرک بهتر بخدا تو تاهلی هیچی نیست پر از مسئولیت اگر طرفت آدم بود اون مسئولیت ها شیرین میشه در غیر این صورت نه

خلایق هر چه لایق بذاره بره دنبال لیاقتش کاش منم عقل تو رو اون زمان داشتم

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤