2777
2789
عنوان

شماهم اینگونه اید😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 107 پست

دارم شکلات با مغز بادام زمینی میخورم 

جات خالی

گفتم اینم هوس کنی😂

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ااخ الان گفتی بخدا هوس کردم 🥲

هوس ترشیجات هم دارم یسره رب ژعال اخته ورب انار وای

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خب تو یه مار زنگی توی شکمت نهفته س 😉😂😂

ولی لبمرزه منم لب مرزی ام ویسره هوس میکنم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

کله پاچه... مردم تا تمیز کردمش مخصوصا سیرابی رو شاید ۷ ساعت داشتم تمیز میکردم... و بعد دیدن اونهمه ک ...

دو نفری باید تمیز میکردین

من میزارم رو شعله کله و پاچه رو کز میدم با چاقو میفتم ب جونش همچین تمیز میشه

کلپچی های بیرون با هوا برش تمیز میکنن سریعتر و راحتتره

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
دارم شکلات با مغز بادام زمینی میخورم جات خالیگفتم اینم هوس کنی😂

اخ اخ شکلاتتتتتت میخامممم با اینکه دیشب ی لیوان خوردم کاکایو😍😭

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

نه بابا استارتر عجیب و غریبههوس حلیم با سوسیس هم می‌کنه 😐😐😐😐😐😑😂

خخخخخخ