2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خآنم محترم خارجی ها حق دارن به ما بگن عقب افتاده ۴تا مثل تو رو دیدن هنوز دیر گیر یه وجب دو وجب مانتو ...

خارجی ها بیجا میکنن نباید خود تحقیر باشیم مگه بچه های اونا تو مدرسه اسلحه میبرن معلم و بقیه رو به رگبار میبندن ما بهشون میگیم وحشی و...

حرف این که به مادر احترام بزاری سمی یه پس توهم برو مغزت با اسید بشور یه کلمه می‌گفت چشم ادامه شو نمی ...

اینک زنای هرزه زیر چادر هروز و شب صیغه ی یکی میشن مشکلی نداره جامعه ولی دختر مانتو کوتامیپوشن میشن خراب؟؟ خراب اونایین ک زیر چادر و مانتو کوتاه زیر شوهرای مردمن من خودم بی حجاب نیستم متاهلم و همسرمم کاملا روشن فکر هیچوقت ب خودم اجازه نمیدم بخاطر نرای هوس باز ب دختر خودم انگ هرزگی بزنم و دلشو بشکنم بگم حجاب بزار

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍
خآنم محترم خارجی ها حق دارن به ما بگن عقب افتاده ۴تا مثل تو رو دیدن هنوز دیر گیر یه وجب دو وجب مانتو ...

آه تو مگه خارج هم رفتی که اونا رو ببینی؟ عقب افتادگی اونه که از اول تاپتیرمن میگن به مامانت احترام بزار و یه چشم بگو اما شماها ها فکرتون تو یه وجب دو وجب مانتو پس عقب افتاده شماهایید که دنیا رو ندیده از دماغ فیل افتادی نه من

ببین عزیزم من از احترام کوه نساختم.خوب به نظرت اگه جلوگیری کنند که بچه دار نشن اون مغز و فکر هم می ت ...

سوالم این بود

کی واسه دل خودمون زندگی کنیم ؟

عزیز من جامعه رو دارم میبینم

من با ۲۶ سال سن 

شاغلم هستم

مجرد

باز همین دعواهارو دارم تو خونه

به هر حال منتی نیست ، پدر و مادر اصلا همچین حقی ندارن که بگن من چون تو رو به دنیا آوردم

چون تورو بزرگ کردم 

پس حق دارم هر چی بخوام بگم تو هم بگی چشم

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

حرف این که به مادر احترام بزاری سمی یه پس توهم برو مغزت با اسید بشور یه کلمه می‌گفت چشم ادامه شو نمی ...

همسایه ی ما فیتش زنای چادر و داره زنش میگف بمن میگ موقع رابط حجاب بزار چن بار هم مچشو گرفته با این زنا

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍
آه تو مگه خارج هم رفتی که اونا رو ببینی؟ عقب افتادگی اونه که از اول تاپتیرمن میگن به مامانت احترام ب ...

عقب افتاده توی که خارج رفتن یه کوتاهی مانتو رو عیب میدونی تنها هنرت زایدن

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند